VIDEO – Lecții de anatomie speciale într-o grădiniță din Satu Mare

[ad_1]

Într-o grădiniță din Satu Mare, copiii au parte de lecții de anatomie într-un mod deosebit. Educatoarea se îmbracă într-un costum special.


In articol:


In aceasta gradinita din Satu Mare, micutii a parte de o lectiI cu totul iesite din comun. De data aceasta, educatoarea a imbracat un costum special creat pentru a-i invata corpul uman iar prichindeii au avut la randul lor tricouri cu desene ce reprezinta diferite organe interne.

„Ideea mi-a venit de la o poză pe care am găsit-o pe Google despre o profesoara care a incercat sa-si educe adolescentii, tinerii, despre corpul uman si am spus de ce nu, hai sa facem si noi. Maieurile au fost facute de parinti impreuna cu copii iar apoi, copii au avut ca sarcina sa-si coloreze organele interne, conform legendei a culorilor pe care noi le-am invatat”, explică educatoarea.

Lecții de anatomie și experimente pentru copii din grădiniță

Pe langa identificarea fiecarei parti a corpului uman, copiii fac si diferite experimente pentru a intelege si mai bine functiile fiecarui organ in parte.

„Cred ca nimeni nu se astepta, ca o lectie atat de complexa sa prinda atat de bine copiilor si ei sa prinda tata drag de corpul uman”, spune educatoarea.

Astfel de ore educative au loc in fiecare saptamana,in functie de tematica aleasa. Acum copiii urmeaza sa invete despre transport și siguranta rutiera.

 

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..