VIDEO – Polițiștii au săltat un individ acuzat că ar fi abuzat sexual minore

[ad_1]

Un individ acuzat că ar fi abuzat sexual şi şantajat trei adolescente minore, a fost săltat de poliţiştii din Buzău. Bărbatul de 53 de ani și este recidivist.


In articol:


– Domnul Ghita, este adevarat ca ati corupt minore.

– Nu, sunt probe ca nu e adevarat!

Aşa răspunde Costel Ghiţă acuzaţiilor de viol care i se aduc. Bărbatul de 53 de ani, care este preşedintele unei asociatii de fotbal pentru copii spune că este nevinovat şi că, de fapt, a întreţinut relaţii

sexuale pe bani. Ce omite sa spuna, insa, este ca ar fi impartit patul cu niste minore.

Polițiștii au prins un recidivist care ar fi racolat și abuzat sexual mai multe minore

Anchetatorii care au descins astazi acasa la suspect spun despre el ca a racolat 3 adolescente cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani si, timp de un an, le-ar fi obligat sa intretina relatii sexuale cu el.
Mai apoi, le-ar fi amenintat si le-ar fi santajat.

„Ulterior acesta ar fi santajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe retelele de socializare si le-ar fi determinat sa continue relatia cu el”, informează poliția.

În urma perchezitiilor, politistii au ridicat mai multe documente si fotografii, iar suspectul a fost dus la audieri. Nu este pentru prima oară când individul are probleme cu legea. În trecut, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce a violat o adolescentă de 19 ani care, ulterior, din cauza şocului, s-a sinucis.

A fost însă eliberat condiţionat după ce a ispăşit 11 ani din pedeapsă.

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..