Bianca Andreescu, enervată de jurnaliști! ”Nu vreau să am reputația asta. Și Halep a făcut la fel!”  • Europa League: Arsenal – Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Sportiva din Canada, cu origini românești, s-a apărat și a dat vina pe Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA).

Galerie Foto

Bianca Andreescu, enervată de jurnaliști! ”E super-enervant!”

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e super-enervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami.

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, ar fi spus Andreescu, într-o conferinţă de presă, susțin cei de la  spotmedia.ro.

Bianca Andreescu are din nou probleme din cauza accidentărilor! După abandonul din finala WTA Miami, s-a retras și de la FED Cup

La două zile de la acel moment, Andreescu a anunțat că accidentarea nu este atât de gravă, însă, chiar și așa, nu îi permite să joace la mijlocul acestei luni în FED Cup pentru Canada, în confruntarea cu Serbia, din barajul de menținere în Grupa Mondială.

Bianca Andreescu nu poate juca la FED Cup, din cauza accidentării la gleznă

Mă simt ușurată să vă anunț că accidentarea nu este serioasă, iar cu puțină odihnă și recuperare mă voi putea întoarce curând pe teren. Totuși, din păcate, nu voi putea juca în Billie Jean Cup (n.r. noua titulară a FED Cup).

Ador să joc pentru Canada, astfel că decizia nu a fost ușor de luat, însă vreau să mă asigur că voi fi pregătită pentru sezonul de zgură care stă să înceapă și pentru restul anului”, a scris Bianca Andreescu, pe Instagram.

Etichete: simona halep , simona halep wta , bianca andreescu , simona halep turnee wtaCitește mai mult..