„Este o calamitate! Parcă nu i-ar păsa”

[ad_1]

  • Europa League: Arsenal – Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Roland Garros va începe cu o săptămână mai târziu, între 30 mai și 13 iunie, în loc de 23 mai – 5 iunie. Acest lucru a scos-o din minți pe Alize Cornet, care a criticat-o dur pe Roxana Mărăcineanu: „Rămâne între noi, dar ministrul nostru al Sporturilor este o calamitate. Nu am nimic împotriva ei, dar ia doar decizii proaste. Parcă nu i-ar păsa.

Este o decizie destul de egoistă. Calendarul va avea de suferit. Înţeleg că nu sunt vremuri uşoare pentru turneu, dar trebuie să te gândeşti la jucători şi la calendar, în special la toate turneele”, a spus Alize Cornet, conform L’Equipe, citată de News.ro.

Roland Garros, amânat cu o săptămână

Ministrul Sporturilor din Franța, Roxana Mărăcineanu, anticipa în urma cu patru zile că o astfel de hotărâre va trebui luată.

Amânarea turneului de la Roland Garros este o posibilitate discutată cu organizatorii turneului. Suntem în discuții cu ei pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data, ca aceasta să coincidă cu posibila reluare a tuturor marilor evenimente”, declara Roxana Mărăcineanu, conform France Info.

Dacă amânarea cu o săptămână va fi decizia finală luată în cazul Roland Garros, perioada în care se va disputa Grand Slam-ul de la Paris va coincide cu cea în care sunt programate turneele WTA de la Bol, Nottingham, Hertogenbosch, cu tablou feminin și masculin, și competiția ATP de la Stuttgart.

Sezonul trecut, Roland Garros a fost amânat, de asemenea din cauza pandemiei, disputându-se în perioada 27 septembrie – 11 octombrie, deși inițial fusese programat între 18 mai și 7 iunie. Ediția 2020, disputată în condiții atipice pentru Open-ul Francez, a fost câștigată de Iga Swiatek, feminin, și Rafael Nadal, masculin.

Etichete: wta , roland garros , alize cornet , roxana maracineanu , roland garros 2021 , roland garros amânat

[ad_2]

Citește mai mult..