Florin Niță, ”tricolorul lunii” martie! Mesajul portarului pentru suporterii echipei naționale

[ad_1]

  • Europa League: Arsenal – Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

După ce a obținut distincția, în clasamentul căreia Alex Pașcanu și Valentin Mihăilă au completat podiumul, noul ”număr 1” din poarta echipei naționale, care de curând și-a prelungit cu doi ani contractul cu Sparta Praga, le-a transmis un mesaj suporterilor.

Florin Niță, mesaj pentru suporteri după ce a fost ales ”tricolorul lunii”

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și pentru votul pe care mi l-ați dat. Bucuria mea a fost întotdeauna și va rămâne să apăr poarta naționalei.

M-aș fi bucurat mult mai mult dacă acest trofeu ar fi venit după victorii. Cu siguranță ele nu se vor lăsa așteptate și voi purta cu mândrie tricoul echipei naționale. Hai, România!”, a spus Florin Niță, în materialul video postat pe site-ul FRF.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Florin Niță a fost în premieră, în meci oficial, titular în poarta echipei naționale în partida cu Macedonia de Nord, câștigată de ”tricolori” cu 3-2. Deși a încasat două goluri, portarul Spartei Praga a fost printre remarcați, reușind să salveze echipa în repetate rânduri.

Prestația lui Florin Niță a fost și mai lăudată după meciul cu Germania, pierdut de ”tricolori” cu doar 0-1 tocmai ca urmare a intervențiilor portarului. În ultimul meci al primei acțiuni din preliminariile Campionatului Mondial, Florin Niță a încasat trei goluri la Erevan, în înfrângerea 2-3 cu Armenia, însă și în acest joc a intervenit în cel puțin în două cazuri la baloane pe care scria ”gol”.

Etichete: florin nita , portar echipa națională , tricolorul lunii

[ad_2]

Citește mai mult..