Grecii scriu despre planul gândit la Budapesta pentru o nouă echipă în Ardeal, cu Boloni în frunte

[ad_1]

  • Europa League: Arsenal – Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

La Târgu Mureş, adică tot într-o zonă în care comunitatea maghiară este numeroasă. 

Despre intenţiile maghiarilor au scris şi grecii de la trifilara.gr, site pe care ştirile despre Panathinaikos primează. Conform jurnaliştilor de acolo, Laszlo Boloni, 68 de ani, antrenorul echipei lor, este dorit pentru a conduce noul proiect gândit la Budapesta.

Boloni, vizat pentru a conduce investiţia maghiară la Tg Mureş

Premierul Ungariei se vede încurajat de succesul celor două cluburi pe care le susţine financiar în inima Transilvaniei şi este dispus să facă acelaşi lucru şi la Târgu Mureş, dacă primarul Soos Zoltan, care a devenit primar după 20 de ani în care oraşul a fost condus de Dorin Florea, va înfiinţa o echipă nouă.

  • Grecii laudă parcursul lui Panathinaikos cu Boloni pe bancă. În cele 8 jocuri contra celor mai importante echipe din Grecia, antrenorul a obţinut 5 victorii, un egal şi două înfrângeri. În trei jocuri cu PAOK a câştigat două, cu Olympiacos are o victorie şi o înfrângere, iar cu AEK o victorie şi un meci egal.

Grecii anunţă că Boloni nu a luat nicio decizie legată de viitorul său la Panathinaikos

  • 102 selecţii şi 25 de goluri are Boloni pentru România

Antrenorul de 68 de ani are toate caracteristicile de care are nevoie pentru a prelua acest club (n.r. la Tg Mureş). De la experiență, la etnie.

De fapt, dacă antrenorul român acceptă această propunere, el va avea un cuvânt de spus nu doar ca antrenor, pentru că va avea și mai multe responsabilități.

În esență, va fi chemat să pună bazele și să înființeze o academie maghiară de calitate în această regiune a României. Cu toate acestea, în prezent nu se știe dacă va alege să plece (n.r. de la Panathinaikos). Nici măcar dacă se gândește să renunțe la antrenorat”, scriu cei de la trifilara.gr.

Etichete: laszlo boloni , viktor orban , echipa targu mures , primar tg mures

[ad_2]

Citește mai mult..