Premierul Florin Cîțu anunță o prelungire a circulației în noaptea de Paște

[ad_1]

Florin Cîţu, a transmis, joi, că va anunța Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în legătură cu noi modificări privind sărbătorile pascale. Premierul a luat decizia de a prelungi circulaţia pe timpul nopţii, de Paște până la ora 5:00, dar şi închiderea magazinelor, în Vinerea Mare, mai târziu, de la ora 20:00.


In articol:


Totodată, acesta a mai propus și noi reguli în privința staţiunilor de pe litoralul românesc.

Florin Cîțu anunță noi modificări pentru sărbătorile pascale

Premierul Cîţu a transmis, joi, că va propune Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, noi reguli esențiale pentru zilele de Paște, dar și pentru cei care vor să meargă pe litoral de sărbători.

Premierul Florin Cîțu anunță o prelungire a circulației în noaptea de Paște[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Carantina va fi prelungită cu 14 zile în mai multe comune din Ilfov. Ce va fi interzis de azi?

”Pentru cei care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii să fie permisă până la ora 5:00. Magazinele să rămână deschise până la ora 20.00, vineri înainte de Paşte. Staţiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact aşa cum sunt acum staţiunile de la munte)”, a
anunțat premierul Florin Cîțu.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență va avea o ședință, joi, în care va fi stabilită o nouă prelungire a stării de alertă.

Citeste si: Agenţia Europeană pentru Medicamente a găsit o posibilă legătură între vaccinul AstraZeneca și probleme rare de coagulare a sângelui

[ad_2]

Citește mai mult..