Va fi penalizat Octavian Șovre de UEFA? ”Poate voi fi amendat! Dar, am decis să vorbesc cu orice risc!”



  • Europa League: Arsenal – Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Arbitrul-asistent susține că a adunat până acum aproape 250 de cartonașe cu autografe de la mai mulți sportivi, inclusiv din afara lumii fotbalului, pentru că susține o cauză nobilă.

Va fi penalizat Octavian Șovre de UEFA? ”M-au sunat jurnaliști din străinătate și le-am explicat!”

 De mai mulți ani, Șovre se ocupă de acțiuni caritabile menite a ajuta instituția SOS Autism Bihor, centru care se ocupă cu ajutorarea tinerilor și adulților cu forme grave de autism.

”Nu știu să vă spun, în schimb vă pot spune câți bani se cheltuie pentru o persoană cu o formă gravă de autism. Există oameni care au nevoie de însoțitor și tratament, iar pentru asta e nevoie de bani. Cred că nu greșesc, dar pentru o astfel de persoană cheltuielile minime sunt de 500 de euro lunar.

M-au sunat jurnaliști din străinătate și le-am explicat că prin natura regulamentului nu pot vorbi decât cu aprobare din partea forurilor. Apoi am decis să răspund cu orice risc. Poate am să fiu amendat pentru că am răspuns întrebărilor, dar îmi asum. De aceea, sper din tot sufletul să fie un lucru pozitiv, tot ce s-a întâmplat la meciul de marți.

Acești oameni au nevoie de sprijin. Și nu doar cei din Oradea, ci din toată țara. Până acum nu am vorbit despre acest lucru, dar acum am făcut-o.

Nu pot să vă spun de ce. Eu sunt omul care este convins că nimic nu e întâmplător pe lume. Poate acum a fost momentul să afle lumea despre asta”, a mai spus Șovre, pentru playsport.ro.

Etichete: leo messi , octavian sovre , erling haaland , sovre haaland , sovre autograf haaland , sovre uefa



Citește mai mult..