Discursul antrenorului Adi Vasile, înainte de CSM București



  • Liga 1: Dinamo – Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș – Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

CSM București va întâlni CSKA Moscova, în returul sferturilor de finală EHF Champions League, iar partida va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digisport 1, duminică, la ora 17:00.

CSM București, aproape de o calificare în Final Four-ul EHF Champions League

„Simt că este momentul nostru să ne calificăm în Final Four, de doi ani am muncit fix pentru acest punct al sezonului, avem experienţa şi valoarea să înţelegem cât de important este meciul şi sper ca la final să fim cei mai fericiţi oameni, calificaţi în Final Four”, a declarat Adi Vasile la conferința de presă premergătoare partidei.

Antrenorul „Tigroaicelor” nu privește relaxat partida cu CSKA Moscova și consideră că avantajul de cinci goluri pe care CSM București îl are nu este suficient pentru a asigura o calificare în Final Four.

„Suntem pregătiţi, avem o stare bună şi dorinţă de a începe meciul şi de a ne califica în Final Four. Avantajul de cinci goluri este important, dar este genul de avantaj care nu te poate linişti. Trebuie să fim megaconcentraţi şi să abordăm meciul la victorie. Este bine că am putut să simţim pe pielea noastră cum joacă CSKA. Partida va fi grea, echilibrată şi dură. 60 de minute trebuie să fim concentraţi şi să jucăm la intensitate maximă şi psihic, şi fizic.

Am făcut asta în prima repriză la Bucureşti. Ele speculează fiecare moment de relaxare sau deconectare al nostru. Marele secret al meciului: cât de bine vom putea separa, ca şi concentrare, faza de atac şi de apărare. Nu mă simt mai aproape de Final Four, sunt conştient de ce ne aşteaptă, nu avem voie să ne relaxăm”, a mai spus Adi Vasile.

În partida tur, CSM București s-a impus cu 32-27

În manșa tur, CSM București a obținut o victorie cu 32 -27 contra echipei CSKA Moscova. A fost un meci pe care ”tigroaicele” l-au controlat în marea majoritate a timpului.

Cristina Neagu a fost mereu marcată de rusoaice, dar au urcat la rampă Dembele, Crina Pintea, Omoregie și Lazovic, iar paradele lui Grubisic au făcut ca CSM să conducă la pauză cu 20-12.

A fost diferență și mai mare după un start lansat și în partea a doua, dar rusoaiele au redus din handicap spre final, profitând de relaxarea bucureștencelor.

Etichete: csm bucuresti , cristina neagu , cska moscova , ehf champions league



Citește mai mult..