Jucătoarea de tenis care şi-a vândut o parte din braţ în schimbul unei criptomonede

[ad_1]

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid – Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Oleksandra Oliynykova şi-a vândut o parte din braţ în schimbul unei criptomonede

Oleksandra Oliynykova a contactat piaţa de criptomenede NFT (Non Fongible Tokens) şi şi-a vândut o parte din braţ (o zonă de 15×8 cm de deasupra cotului) în schimbul a trei Ethereum (o criptomonedă), respectiv 6.000 de dolari.

Jucătoarea, care şi-a creat contul de Twitter Olicrypto, şi-a scos la licitaţie partea din corp cu care viitorul proprietar va putea face ce va dori – precum cu un bun imobiliar -, cum ar fi înscrierea unui tatuaj reprezentând o marcă, cu excepţia reclamelor la jocuri de noroc sau pariuri, care sunt interzise.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foarte urmărit de către camerele de televiziune la transmiterea meciurilor, braţul jucătoarei ar putea deveni valoros dacă aceasta din urmă va avea un salt în carieră, oferindu-i cumpărătorului braţului posibilitatea unei expuneri mediatice de un cu totul alt gen.

Etichete: oleksandra oliynykova , criptomoneda

[ad_2]

Citește mai mult..