Karl-Heinz Rummenige iese în faţă, după scandalul dintre Hansi Flick şi Hasan Salihamidzic

[ad_1]

  • Liga 1: Dinamo – Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș – Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Scandal intern la Bayern Munchen: Hansi Flick vs. Hasan Salihamidzic

„Trebuie să strângem rândurile, trebuie să lucrăm împreună de manieră armonioasă, loială şi profesionistă. Este ceea ce eu cer categoric conducerii sportive. Tocmai aceste lucruri sunt calităţile dintotdeauna ale lui FC Bayern”, a spus Rummenigge pentru cotidianul Bild.

De mai multe săptămâni, clubul este afectat de relaţiile tensionate dintre antrenorul Hansi Flick şi directorul sportiv Hasan Salihamidzic, în principal din cauza dezacordurilor privind politica de transferuri.

Rummenigge ia atitudine: „Acest subiect trebuie să se încheie!”

Cel mai recent episod este legat de neprelungirea, anunţată pentru această săptămână de către conducere, a contractului fundaşului german Jerome Boateng, campion mondial în 2014, la finalul sezonului, redevenit un jucător-cheie al echipei sub bagheta lui Flick, care îl apreciază enorm.

În faţa acestor tensiuni recurente, Hansi Flick refuză să confirme dacă va rămâne la echipă în sezonul viitor, evitând să dea un răspuns. De altfel, el este favoritul Federaţiei germane de fotbal pentru a-l înlocuit la cârma „Mannschaft”-ului pe Joachim Low, care va renunţa la funcţie după EURO 2020.

„Acest subiect trebuie să se încheie! Nu este necesar să-l comentăm în permanenţă, cu atât mai mult cu cât suntem în ultimul sfert al acestui sezon, suntem primii în Bundesliga cu şapte puncte avans şi avem încă o şansă să ne calificăm mai departe în Liga Campionilor, chiar dacă am pierdut cu 2-3 cu PSG”, a mai spus Rummenigge.

Etichete: bayern munchen , karl heinz rummenigge , hasan salihamidzic , hansi flick

[ad_2]

Citește mai mult..