News Alert | Dinamo poate rămâne fără antrenor! Gigi Mulțescu ia în calcul să plece: ”N-am puterea să continui. Mă simt inutil!”

[ad_1]

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid – Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

La interviul de după joc, Gigi Mulțescu a transmis, vizibil afectat de rezultat și de jocul echipe, că se simte ”inutil” și că se va ”pune la dispoziția conducerii”, considerând că un alt antrenor ar putea obține mai mult.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo – Academica Clinceni 1-3:

Gigi Mulțescu se gândește să plece de la Dinamo

Nu cred că mai am puterea să mai continui. Mă gândesc să mă pun la dispoziția conducerii, să vedem ce vor. Vom vorbi acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere și lovituri libere, lucrurile n-au stat cum trebuie.

Trăiesc o senzație, nici nu găsesc cuvintele. Mă simt inutil, poate n-am făcut ce trebuia să fac. Cu toate că m-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum mi-e tare greu, e foarte ciudat.

Poate cineva mai pregătit, mai inspirat, poate face altceva. Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar mi-e foarte greu”, a declarat Gigi Mulțescu.

În același timp, antrenorul a recunoscut că este dezamăgit atât de prestația unor jucători, cât și de ieșirile din afara terenului, Mihai Eșanu, Ricardo Grigore, Florin Bejan, Paul Anton și Robert Moldoveanu fiind surprinși în urmă cu două zile la o petrecere, unde nu a fost respectată nicio normă anti-COVID.

De câțiva jucători sunt foarte dezamăgit. De-asta am și făcut schimbări. Dar dacă n-ai execuții, e greu. Meciul pe care l-am pierdut la Cluj a contat foarte mult.

Sunt acte de indisciplină care nu sunt în regulă, eu n-am știut. Sunt lucruri care nu sunt normale. E bine să analizăm și să luăm cea mai bună decizie, pentru binele clubului”, a recunoscut Gigi Mulțescu.

Dinamo poate intra în play-out pe loc direct retrogradabil

După înfrângerea cu Academica Clinceni, Dinamo este pe locul 14 în Liga 1, de baraj, cu 27 de puncte, dar ar putea intra în play-out de pe o poziție direct retrogradabilă, 15, în cazul în care Hermannstadt învinge Poli Iași, luni, de la 17:30, în direct la Digi Sport 1.

Totuși, în ciuda situației dificile, Gigi Mulțescu susține, cu sau fără el pe bancă, că Dinamo se poate salva.

Am pierdut cum am pierdut la Cluj, lucrurile au erodat și mai mult încrederea jucătorilor, luciditatea. Fiecare a vrut să salveze rezultatul, s-au pierdut multe mingi.

Moldoveanu a ratat cu poarta goală, la 2-3 era altceva. Din păcate, acel 0-3 de la început a contat foarte mult. Nu se termină campionatul imediat, mai sunt etape. Deocamdată, sunt șanse bune ca echipa să se salveze”, a transmis Gigi Mulțescu.

Etichete: gigi multescu , antrenor dinamo , dinamo academica clinceni

[ad_2]

Citește mai mult..