Scandal în casa băieților de la Puterea Dragostei! Un concurent a sărit la bătaie

[ad_1]

Un scandal fără precedent a izbucnit la Puterea dragostei, de data aceasta în casa băieților, unde mai mulți concurenți au fost implicați într-o discuție despre fosta relație dintre Mariana și Comănici.


In articol:


În ultimul timp, în casa Puterea dragostei s-au acumulat tot mai multe tensiuni între concurenți.

Motivul scandalului ar fi fost în special cu privire la doi dintre concurenți care au decis să se despartă, la scurt rimp după ce au format un cuplu.

Mariana și Cristian Comănici și-au spus „Adio” după o relație de scurtă durată

Mariana și Cristian Comănici au încercat în cele din urmă să aibă o relație de iubire în casa Puterea dragostei, însă blondina a constatat că nu îl place prea mult pe Comănici și nu ar putea sa continue o relație cu el.
Astfel cei doi și-au spus „Adio” la după o pperioadă fosrte scurtă de timp petrecută împreună.

Scandal în casa băieților de la Puterea Dragostei! Un concurent a sărit la bătaie

Fiind o femeie curtată de mulți dintre concurenții ce au trecut pragul show-ului, Mariana, una dintre cele mai curtate fete din casa Puterea dragostei a decis să pună punct relației cu Comănici, astfel aceasta a rămas din nou singură și pregătită să facă noi cuceriri în competiție.

Mariana: “Da, îmi este drag de tine..
dar tu pretinzi că îți este foarte drag de mine. Dar tu în momentul în care mă vezi ar trebui să ai atenția foarte focusată asupra mea. Nu!?”
, a spus Mariana, nervoasă, la adresa lui Comănici.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a făcut anunțul ȘOC: „Good-bye, București! Nu ne mai vedem!”

Mariana și Cristian Comănici au pornit un amplu scandal în casa Puterea dragostei! Comănici a sărit la bătaie din cauza replicilor acide ale unui concurent

Cristian Comănici a început să-i reproșeze Marianei mai multe lucruri despre trecutul ei și relațiile sale cu foștii iubiți. către Mariana în privința foștilor ei iubiți. Alex s-a implicat și el în discuție, luându-i apărarea Marianei și totodată l-a enervat pe Cristian Comănici cu replicile sale.

Scandal în casa băieților de la Puterea Dragostei! Un concurent a sărit la bătaie

Îndată ce Alex a intervenit în discuția aprinsă despre Mariana, Comănici nu a mai rezistat și a sărit să-l bată pe concurent și să arunce cu obiecte spre el.

Comănici, însă, a fost oprit la timp de ceilalți concurenți și dat afară din platoul emisiunii, pentru a nu ajunge la ceva mai grav.

Scandal în casa băieților de la Puterea Dragostei! Un concurent a sărit la bătaie

Cristian Comănici, foarte indignat și gelos a început să arunce cu obiecte la întâmplare din casa iubirii, spre Alex, care a reușit să se ferească pentru a evita vreo tragedie.

Cristian Comănici a dat afară din emisiune de echipa de producție, iar imediat Mariana a mers în casa băieților pentru a-i liniști pe aceștia.

Scandal în casa băieților de la Puterea Dragostei! Un concurent a sărit la bătaie

După acest incident, a urmat un alt conflict cu reproșuri și gesturi violente între Alex și Andrei. Andrei i-a aruncat un pahar cu apa în față lui Alex, staff-ul intervenind din nou pentru a nu izbucni un nou scandal.

Citeste si: Cine este, de fapt, Omar de la „Puterea Dragostei”. Povestea senzațională a noului concurent

[ad_2]

Citește mai mult..