VIDEO-Fata perfectă a anilor 90,Cătălina Isopescu, a încetat din viață



Lumea modei este în doliu! Celebrul fotomodel Cătălina Isopescu, fata perfectă a anilor 90, a pierdut lupta cu viața după o lungă suferință.


In articol:


Dispariția Cătălinei Isopescu, celebrul fotomodel din anii 90, i-a îndurerat pe toţi cei apropiați. Vestea sfârșitului Cătălinei a fost anunțată chiar de iubitul său, actor și fost concurent la Exatlon, Oltin Hurezeanu.

La numai 49 de ani și la o lună de la ziua de naștere, inima Cătălinei Isopescu s-a oprit după o luptă grea cu o

boală nemiloasă: cancerul. În ciuda chinurilor pricinuite de boală, trăsăturile care au impus-o în lumea modei din Munchen și Milano în anii 90, au rămas intacte. Mărturie stau chiar fotografiile din ultima perioadă pe care Cătălina le-a postat pe Facebook.

Puțini au fost cei care știau prin ce suferință trecea Cătălina.

„Ducea lupta asta de peste 5 ani și era o luptă nenorocită rău. Un cancer care s-a stabilizat, l-a învins, iarăși a apărut, iarăși l-a învins.

Sunt convins că datorită mizeriei ăsteia de pandemie, probabil că n-a avut timp să-și facă analizele la vreme…”, spune designerul Alin Gălățescu.

Fotomodel celebru al anilor ’90, Cătălina Isopescu era denumită și fata perfectă

Cătălina Isopescu rămâne vie în memoria tuturor ca fiind fata perfectă a anilor 90.

„Era un fenomen al naturii! Explozivă, puternică, cu idei foarte clare pe care și le expunea extrem de evident, în sensul profund al termenului.

Densă, era unul dintre cele mai percutante și imposibil de uitat personaje”, spune Alin Gălățescu.

„Un om foarte special și un om care avea curajul să facă ce voia ea. Un om foarte liber. Un om frumos și o femeie foarte frumoasă”, spune Andreea Raicu.

Cătălina Isopescu a lăsat în urmă un băiat de 16 ani. Tatăl Cătălinei, Emanuel Isopescu, a fost un renumit jurnalist care a murit anul trecut, la vârsta de 75 de ani.



Citește mai mult..