Andrei Ivan ratează derby-ul cu CFR Cluj! Ce accidentare a suferit și cât va sta pe tușă atacantul Craiovei

[ad_1]

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid – Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Atacantul în vârstă de 24 de ani a avut o evoluție concludentă în acest an pentru trupa lui Marinos Ouzounidis, însă va fi indisponibil timp de o lună.

Antrenorul grec are din nou probleme în avanposturi chiar după ce își revenise bosniacul Elvir Koljic. Potrivit ProSport, Andrei Ivan a suferit o ruptură musculară și va rata atât derby-ul cu cu gruparea condusă de Edward Iordănescu, cât și primele partide din play-off-ul Ligii 1.

După ce anul trecut a stat pe tușă patru luni din cauza unei pubalgii, Andrei Ivan își revenise și prinsese încredere, mai ales după ce tehnicianul grec l-a înlocuit pe Corneliu Papură. În acest sezon de Liga 1, fotbalistul cotat la 800.000 de euro a marcat cinci goluri în 25 de partide și a oferit două pase decisive.

Component al naționalei de tineret la CE 2019 din Italia și San Marino, vârful crescut la Sporting Pitești și CSM Moreni valora în 2017 suma de 2 milioane de euro, cea mai mare atinsă, potrivit Transfermarkt.

Ivan a fost vândut de Craiova în 2017 la FC Krasnodar pentru 3 milioane de euro. Împrumutat de formația din Rusia la Rapid Viena în 2018, Ivan a fost adus înapoi de trupa de pe „Ion Oblemenco” în august 2019, pentru 1,5 milioane euro.

Etichete: andrei ivan , universitatea craiova-cfr cluj , andrei ivan accidentare

[ad_2]

Citește mai mult..