Live Video&Text | Real Madrid

[ad_1]

  • La Liga: Real Madrid – Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid – Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

Real Madrid – Barcelona 1-0, LIVE VIDEO la Digi Sport 1. El Clasico poate fi urmărit AICI de abonații RCS&RDS

Min. 13: GOL Real Madrid! Lucas Vazquez centrează, iar Benzema deschide scorul cu călcâiul.

Min. 10: Ocazie Barcelona. Messi pasează pentru Alba, care centrează pe jos, în fața porții, Courtois intervine din fața lui Dembele.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:
Real Madrid: Courtois – Lucas, Militao, Nacho, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius
Barcelona: Ter Stegen – Mingueza, Araujo, Lenglet – Dest, Busquets, De Jong, Alba – Messi, Pedri, Dembele


Știrea inițială:

El Clasico vine într-un moment în care toţi ochii erau aţintiţi spre La Liga, acolo unde bătălia pentru titlu se dă în 3 şi se anunţă a fi una infernală.

După 29 de etape, Atletico Madrid este încă lider (66p), dar a pierdut mult din avans şi a fost ajunsă de Barcelona (65p) şi de Real Madrid (63p). În acest moment, primele 3 echipe sunt despărţite de 3 puncte, iar miza derby-ului din această seară este una uriaşă.

Atletico Madrid joacă duminică, de la ora 22:00, în deplasare, cu Betis Sevilla, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO | Hazard, Pique și Sergi Roberto, apți pentru El Clasico

Cu o zi înainte de meci, antrenorii Zinedine Zidane și Ronald Koeman au primit vești bune. Real Madrid se va putea baza pe Eden Hazard, atacantul care suferise o nouă accidentare musculară.

As anunță că belgianul s-a pregătit normal la ultimul antrenament înainte de El Clasico și este așteptat să facă parte din lotul lui Zidane. În plus, Hazard ar putea apărea pe finalul jocului, în funcție de rezultat, mai scrie sursa citată.

În schimb, Dani Carvajal, Sergio Ramos (accidentați) și Raphael Varane (depistat pozitiv cu COVID-19) nu vor fi în lot pentru El Clasico.

De partea cealaltă, FC Barcelona a anunțat deja lotul care va face deplasarea la Madrid, iar acolo se află Gerard Pique și Sergi Roberto, doi jucători reveniți după accidentări.

Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO | Moment special pentru Leo Messi

Argentinianul Lionel Messi, căpitanul Barcelonei, se pregăteşte să dispute cel de-al 45-lea derby din cariera sa împotriva „eternei rivale” Real Madrid, informează cotidianul AS.

Messi, în vârstă de 33 ani, va egala cu această ocazie recordul de participări la El Clasico, cel mai aşteptat duel din fotbalul spaniol, deţinut în prezent de Sergio Ramos, fundaşul lui Real, care nu va putea evolua în acest weekend, fiind accidentat.

Argentinianul are un bilanţ de 19 victorii, 11 egaluri şi 14 înfrângeri în meciurile cu Real Madrid, formaţie în poarta căreia a marcat de 26 de ori în cele 44 de partide de până acum, un record absolut (Alfredo Di Stefano şi Cristiano Ronaldo au câte 18 goluri marcate pentru Real în faţa Barcelonei).

De menţionat că ultima reuşită a atacantului Barcelonei în faţa madrilenilor datează din mai 2018, Messi nereuşind să înscrie în ultimele şase dueluri din El Clasico.

Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO | Cine arbitrează El Clasico

Comisia de arbitraj a Competiţiei Profesioniste (CACP) din fotbalul spaniol l-a înlocuit, din cauza unei leziuni musculare, pe arbitrul Antonio Mateu Lahoz, delegat iniţial să conducă la centru derby-ul dintre echipele Real Madrid şi FC Barcelona, din cadrul etapei a 30-a din La Liga, cu Jesus Gil Manzano, informează agenţia EFE.

În consecinţă, Gil Manzano va arbitra „El Clasico”, programat sâmbătă (22:00, ora României), pe arena Alfredo di Stefano din Madrid.

Gil Manzano va fi ajutat de arbitrii asistenţi Pau Cebrian Devis şi Iker de Francisco Grijalba, în timp ce arbitru de rezervă este Ivan Caparros Hernandez. Arbitru VAR a fost delegat Cesar Soto Grado.

Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO | Echipele probabile:

  • Real Madrid: Courtois – Lucas, Militao, Nacho, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius jr.
  • Antrenor: Zinedine Zidane
  • Barcelona: Ter Stegen – Araujo, De Jong, Lenglet – Dest, Busquets, Pedri, Alba – Messi, Griezmann, Dembele
  • Antrenor: Ronald Koeman

Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO, de la ora 22:00 (Digi Sport 1)

Etichete: real madrid , barcelona , el clasico

[ad_2]

Citește mai mult..