VIDEO-Bărbat înjunghiat într-o scară de bloc, descoperire înfiorătoare



Descoperire înfiorătoare – un bărbat a fost găsit fără viaţă într-o scară de bloc. Anchetatorii spun că victima a fost înjunghiată de două ori.


In articol:


La doar 46 de ani, Iulian şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Două lovituri de cuțit i-au fost fatale bărbatului. Călăul care l-a ucis este încă liber şi nimeni nu știe ce s-ar fi întâmplat în ultimele ore de viață ale victimei. Aseară, vecinii

au auzit zgomot pe scară, dar nu s-au gândit că cineva ar putea fi în pericol.

Am auzit un țipăt așa, niște vorbe așa răstite, ceartă. După aia s-a făcut liniște.

Am auzit un zgomot foarte puternic și ușa liftului cum s-a deschis.
Efectiv o bubuitură foarte puternică, zgomote în casă”, povestesc, șocați, vecinii.

O descoperire înfiorătoare cutremură locatarii- bărbat găsit înjunghiat într-o scară de bloc

Scandalul dintre victimă și criminal ar fi izbucnit în apartamentul bărbatului. După ce a fost înjunghiat, Iulian ar fi încercat să scape din mâinile călăului său. Așa că ar fi ieșit din casă și ar fi coborât scările până la parter. Anchetatorii au descoperit apartamentul devastat, dar si urme de sânge de la etajul trei până la scările care duc în subsolul blocului.

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul de 46 de ani ar fi fost găsit fără suflare, chiar la parterul blocului, de către o femeie care ar fi locuit cu

chirie într-un apartament al acestuia.

„Azi am aflat de la poliție că l-a găsit chiriașa.
Nu știm cine e, nu am văzut-o niciodată”, spun vecinii.

Medicii care au ajuns la locul crimei nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Victima lucra ca șofer de autobuz la o firmă din Brașov. Vecinii nu știu ce anturaj ar fi avut Iulian, dar spun că în ultimii ani bărbatul era liniștit.

Bărbat înjunghiat după scandaluri frecvente în casă

În trecut însă, scandalurile din casa lui erau la ordinea zilei.

„În decursul anilor au mai fost, am mai auzit aici zgomote, discuții tensionate.
Și mă gândeam că poate e o ceartă obișnuită. Poate s-a dărâmat ceva prin casă”, povestește o vecină.

„Cercetările continuă la momentul acesta, prin eforturile desfășurate de echipa complexă care a fost formată în cauză în vederea identificării autorului”, spune Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului Brașov.

Anchetatorii au început să caute și imagini de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a găsi indicii care să îi ducă la găsirea criminalului.

 

 



Citește mai mult..