VIDEO -Cazul profesoarei de psihologie ucise. Noi detalii șocante apar



Noi detalii șocante ies la iveală în cazul profesoarei de psihologie din Cernavodă, ucisă cu sânge rece de muncitorul care îi montase geamuri la apartament.


In articol:


Cu privirea în pământ și rușinat de oroarea pe care a putut s-o comita. Așa a apărut criminalul din Cernavodă în fața instanței, după ce a ucis-o pe profesoara de psihologie căreia îi montase geamuri termopan.

Magistrații au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. La audieri, bărbatul- care este tatăl a doi copii- a mărturisit pas cu pas cum a escaladat de la tălhărie, la crimă.

„Suspectul a cautat-o pe victima sub pretextul ca vrea sa lase ceva in casa ei pentru ca facuse pana la masina cu care se deplasa”, povestește procurorul Zafer Sadâc.

Individul voia, de fapt, să obțină cheia de la apartamentul femeii și să pătrundă în interior atunci când ea pleca de acasă.
O știa de 6 luni, de când îi făcuse lucrări în locuință și știa că este înstărită. Numai că planul tălharului a degenerat.

Cazul profesoarei ucise. Procurorii dezvăluie detalii șocante

„Ea era in sufragerie, a profitat de ocazie si a incercat sa desfaca de pe inel cheia de la usa apartamentului. Victima s-a intors prea repede si l-a surprins fix in acea etapa. A inceput sa vorbeasca destul de tare, el a luat hotararea sa ii astupe gura”, spune procurorul.

De aici, lucrurile au luat o turnură violentă. Inițial, muncitorul a vrut s-o sperie pe victimă, dar a lăsat-o fără aer. 8 ore a stat lângă cadavru, timp în care a țesut cu mintea-i bolnavă un nou plan șocant.

„El nestiind ca victima a decedat, a crezut ca doar a lesinat, a pus-o pe pat si ca sa deruteze organele judiciare a fost ideea creerii unui scenariu al unui viol nereusit, A dezbracat-o partial, a legat mainile cu soricei de plastic si a ramas cateva ore in apartament, pe intuneric”, spune procurorul.

Vecinii profesoarei ucise sunt în stare de șoc

Ucigașul a plecat din locuința femeii abia de dimineața, dar nu înainte să-i fure tot ce avea de preț: 500 de lei din portofel, cardurile de la bancă și cheia de la mașină. Și-a sunat fratele și i-a mărturisit ce a făcut apoi- cuprins de remușcări- a vrut să se sinucidă ingerând otravă de șobolani și antigel.

Doar că oamenii legii l-au găsit la timp.

Vecinii victimei sunt încă în stare de șoc.

„Sunt devastata, n am dormit toata noaptea. Mi-a fost si frica sa cobor jos”, spune o vecină.

Trupul neînsuflețit al femeii se afla la morga spitalului orășenesc Cernavodă, unde medicii legisti ii fac autopsia. De aici victima va fi preluata de către sora ei- cea care se ocupa de inmormantarea femeii.

Pentru omor calificat și tălhărie, individul care a ucis-o pe profesoară riscă închisoare pe viață.

 



Citește mai mult..