Când se vor deschide cluburile şi discotecile?


Cluburile de pe litoral nu vor fi deschise în minivacanţa de 1 Mai, anunţă ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Însă, într-un viitor apropiat aceste petreceri ar putea fi permise.


In articol:


Lucian Bode a afirmat, însă, că un funcţie de modul în care pandemia de coronavirus va evolua Guvernul ar putea ridica gradual unele restricţii. Aşadar, conform ministrului de Interne, într-un viitor apropiat aceste petreceri ar putea fi permise.

“În ceea ce priveşte petrecerile din cluburi, sigur că în această perioadă această activitate este restricţionată şi avem, în funcţie de indicele la mia de locuitori, ştim

până la ce oră avem permisă deplasarea în noaptea de Înviere, aceste unităţi economice nu sunt deschise. Ele nu pot funcţiona. Ne dorim ca pas cu pas, în funcţie de evoluţia acestei epidemii, în funcţie de modul în care Guvernul va ridica gradual restricţiile impuse, tot gradual ne putem gândi ca într-un viitor apropiat aceste petreceri să fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. În acest moment nu avem o reglementare care să permită acest lucru”, a declarat Lucian Bode, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Citeste si: VIDEO- Maneliști care vor concerte și împătimiți ai sălilor de joc la proteste

Când se vor deschide cluburile şi discotecile?[Sursa foto: PixaBay]

Turiştii pot veni pe litoral în minivacanţa de 1 Mai

Turiştii pot veni pe litoral în minivacanţa de 1 Mai. Totuşi, conform ministrului, că unităţile de cazare trebuie să fie ocupate până la maximum 70% din capacitatea lor.

Citeste si: Marcel Ciolacu: „Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre”

“Este

permisă cazarea în cele 17 staţiuni de pe litoral, sunt evidenţiate în hotărârea CNSU, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi, foarte important, cu respectarea acelei reglementări- maxim 70% din capacitatea de cazare să fie ocupată”, a explicat ministrul de Interne.

Citeste si: VIDEO- Ministrul de Interne, sătul de chefurile ilegale care au loc în cluburi

Citeste si: Acțiune în forță a Poliției după avertismentul premierului. Amenzi pentru nerespectarea restricțiilor anti-COVIDCitește mai mult..