„E nevoie de întoarcerea lui lângă echipă!” Soluția optimă pentru Viitorul

[ad_1]

  • Liga 2: Rapid – Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – CFR Cluj, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Viitorul navighează în ape tulburi după ce a ratat pătrunderea în play-off-ul Ligii 1, iar Mircea Rednic a fost demis de gruparea de pe Litoral după eșecul, scor 1-2, pe teren propriu, cu Poli Iași, formație antrenată de Nicolo Napoli.

Cel mai probabil, formația va fi condusă în play-out de Gheorghe Hagi și Cătălin Anghel, așa cum a lăsat de înțeles președintele echipei, Gică Popescu.

Iosif Rotariu, fost coleg cu Hagi la națională și la Steaua, spune că formația din Ovidiu nu mai impresionează de când Hagi a decis să facă un pas în spate. 

Iosif Rotariu: „Se vede că lipsește mâna lui Hagi!”

“Mă așteptam să ajungă Viitorul în play-off, dar acolo se vede că lipsește mâna lui Gică Hagi. Atât timp cât el a fost antrenor echipa juca fotbal, chiar și după ce au plecat mai mulți jucători din cadrul lotului. E nevoie de întoarcerea lui lângă echipă pentru ca ea să își revină”, a spus Rotariu, pentru Realitatea Sportivă.

Viitorul se află pe locul 12, cu 31 de puncte după 29 de etape.

Iosif Rotariu: „Clinceni are mulți jucători cu experiență în lot!”

Fostul mijlocaș de la Steaua și Galatasaray a vorbit și despre Academica Clinceni. Formația lui Ilie Poenaru a pătruns în premieră în play-off.

“Clinceniul are mulți jucători cu experiență în lot, sunt 4-5 fotbaliști care au evoluat în trecut la Steaua și au câștigat trofee.

Botoșaniul are fotbaliști străini foarte buni și cred că cele două au ajuns pe merit acolo. Astra a arătat multă inconstanță, UTA a avut un radament scăzut la meciurile de acasă”, a mai spus Rotariu, pentru sursa mai sus menționată.

Etichete: gheorghe hagi , iosif rotariu

[ad_2]

Citește mai mult..