Live Video | LIVE VIDEO CSKA Moscova

[ad_1]

  • Liga 2: Rapid – Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – CFR Cluj, duminică, 21:30, Digi Sport 1

LIVE VIDEO CSKA – CSM București, la Digi Sport 1. Meciul poate fi văzut AICI de abonații RCS&RDS

Min. 30: Pauză la Moscova. Gazdele conduc la limită, scor 12-11, însă CSM București are avantajul succesului din tur, când „Tugroaicele” s-au impus la cinci goluri, scor 32-27.

Min. 26: Ce gol! Cristina Neagu înscrie pentru 10-10.

Min. 1: Începe meciul.

CSM este la doar 60 de minute de calificarea în careul de ași al celei mai importante competiții handbalistele intercluburi de pe continent. La București, elevele lui Adi Vasile s-au impus cu 32-27 în fața celor de la CSKA.

LIVE VIDEO CSKA – CSM București, 17:00, Digi Sport 1. Ce spune Adi Vasile

Înaintea plecării în Rusia, antrenorul Adi Vasile a mărturisit că echipa sa nu se vede deja calificată în Final Four, în ciuda meciului bun făcut în prima partidă.

”Suntem pregătiți, avem o stare bună și dorință de a începe meciul și de a ne califica în Final Four. Avantajul de cinci goluri este important, dar este genul de avantaj care nu te poate liniști. Trebuie să fim megaconcentrați și să abordăm meciul la victorie.

Este bine că am putut să simțit pe pielea noastră cum joacă CSKA, partida va fi grea, echilibrată și dură. 60 de minute trebuie să fim concentrați și să jucăm la intensitate maximă și psihic, și fizic. Am făcut asta în prima repriză la București.

Ele speculează fiecare moment de relaxare sau deconectare al nostru. Marele secret al meciului : cât de bine vom putea separa, ca și concentrare, faza de atac și de apărare. Nu mă simt mai aproape de Final Four, sunt conștient de ce ne așteaptă, nu avem voie să ne relaxăm”, a declarat Adi Vasile, antrenorul echipei CSM București.

Tehnicianul spune că munca din ultimii doi ani (având în vedere că sezonul trecut al Ligii Campionilor s-a oprit înainte să se joace meciurile din sferturile de finală, din cauza pandemiei de Coronavirus) trebuie să le aducă acum și satisfacție la nivel internațional.

”Simt că este momentul nostru să ne calificăm în Final Four, de doi ani am muncit fix pentru acest punct al sezonului, avem experiența și valoarea să înțelegem cât de important este meciul și sper ca la final să fim cei mai fericiți oameni, calificați în Final Four”.

LIVE VIDEO CSKA Moscova – CSM București, 17:00, Digi Sport 1

Iulia Curea, antrenorul secund al echipei, a împlinit 39 de ani oe 8 aprilie și și-a pus o dorință în strânsă legătură cu meciul de azi.

”Le-am zis fetelor dorința de ziua mea: să câștigăm la Moscova și să ne calificăm în Final Four. Simțim presiunea, este atmosfera un pic mai încărcată, se simte nervozitatea, presiunea…ultimul Final Four a fost acum câțiva ani și ne dorim cu toții să ajungem acolo.

Nu ne-am pregătit dinainte pentru petrecere, întâi să câștigăm, să ajungem în Final Four, apoi cu siguranță vom petrece”,  a declarat Iulia Curea, antrenor secund la CSM București.

Etichete: csm bucuresti , cska moscova , live video cska – csm bucurești

[ad_2]

Citește mai mult..