Live Video&Text | Viitorul – Gaz Metan 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Ocazie uriașă a constănțenilor

[ad_1]

12.04.2021, 20:20

  • UCL: PSG – Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul – Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Meciul dintre Viitorul și Gaz Metan poate fi urmărit, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Viitorul l-a demis pe Mircea Rednic după eșecul din ultima etapă cu ultima clasată, Poli Iași. Cătălin Anghel a preluat din nou echipa și speră să salveze clubul lui Gică Hagi de la retrogradare.

Înainte de această partidă, Viitorul este pe locul 12, cu 31 de puncte, și poate urca pe locul 11 în cazul unui succes. Gaz Metan este la un singur punct în spatele constănțenilor și ocupă locul 13.

Cătălin Anghel, laude pentru Mihai Teja: ”Echipele antrenate de el joacă un fotbal modern”

„Bineînțeles că avem, în primul rând, gândul să rămânem în prima ligă. E cel mai important. Normal că vom lua fiecare meci în parte, încercăm sâ câștigăm pentru că asta înseamnă să facem progres.

Vom încerca să jucăm exact așa cum o făceam și înainte, pe conceptul nostru. Va fi un efort comun, cu staff-ul, cu Gică. Cred că nu există alt obiectiv mâine. Asta nu înseamnă că va fi un meci ușor.

Întâlnim o echipă puternică, are niște puncte tari, foarte bine structurate. În general, echipele antrenate de Mihai Teja joacă un fotbal modern, cu un ritm și o intensitate foarte bună”, a spus Cătălin Anghel, la conferința de presă.

[ad_2]

Citește mai mult..