Nicușor Dan, anunț de ultimă oră despre decesul nefiresc a trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș



Primarul Capitalei Nicușor Dan a făcut un anunț în legătură cu moartea neclară a trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş din București.


In articol:


Acesta a subliniat faptul că pacienții ai decedat luni seara, ”în condiţii neclare”, precizând că a solicitat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 referitor la această situație.

Ce spune Primarul Capitalei despre cazul celor trei persoane de la Spitalul Victor Babeș din București, decedate „în codiții neclare”?


”În această seară, din nefericire, au decedat în condiţii neclare trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieţi omeneşti au fost pierdute. Prezint condoleanţe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi”, a transmis Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Anunțul OMS: „Îmbolnăvirile de covid-19 cresc în mod exponenţial, pandemia a ajuns într-un punct critic”

Nicușor Dan a mai menționat faptul că a făcut o sesizare Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în cazul acestei situații,
pentru identificarea vinovaților și pedepsirea acestora.

Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, mai adăugat Primarul Capitalei.

Citeste si: Arafat: „Un pacient care urma să fie transferat la Spitalul Foişor a decedat înainte de a fi preluat de ambulanţă.”



Citește mai mult..