”Nu-l vând nici pe 1 miliard”

[ad_1]

  • Liga 1: Poli Iași – Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul – Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Wagner Ribeiro, fostul agent al brazilianului, a dezvăluit că la 13 ani Neymar nu a putut semna cu Real Madrid pentru că nu era dispus să plece din Brazilia la o vârstă atât de fragedă, în timp ce în 2013 mutarea a căzut pentru că jucătorul a ales Barcelona.

Cum l-a ratat de fiecare dată Real Madrid pe Neymar

La 13 ani făcea senzație. A venit la Madrid pentru 20 de zile, cu mine și cu tatăl lui. Toată lumea îl plăcea la Madrid, voiau să îl transfere. Tatăl său credea că e mai bine să rămână în Brazilia. La Madrid, pe teren se simțea excelent, era fericit, dar în afara lui plângea. Nu voia să stea departe atunci de mama și sora sa.

În 2013, Florentino Perez credea că l-a transferat. Voia să plătească 40.000.000 de euro lui Santos. Dar tatăl lui Neymar i-a cerut mai mult timp de gândire, pentru că Neymar prefera Barcelona.

Cei de la Real insistau, au trimis trei manageri, avocați, dar Neymar nu voia să semneze, voia să joace pentru Barcelona, îl sunase Messi, vorbise și cu Pique”, a declarat Wagner Ribeiro, potrivit Mundodeportivo.

După cele două încercări eșuate, Real Madrid a vrut să-l transfere pe Neymar și în 2019, la un an de la mutarea la PSG, care a plătit Barcelonei 222.000.000 de euro, sumă record. Clubul din Capitala Spaniei ar fi fost dispus chiar să achite nu mai puțin de 300.000.000 de euro pentru brazilian, sumă refuzată din start, conform dezvăluirilor lui Wagner Ribeiro, de conducerea lui PSG.

În 2019, a fost aproape să semneze cu Real Madrid. Cei de la Madrid voiau să plătească 300.000.000 de euro pentru el, mi-a spus-o Florentino Perez. Dar Nasser (Nasser Al-Khelaifi, președintele PSG), a refuzat, mi-a spus ‘nu-l vând nici pe 1 miliard, nu pleacă nicăieri‘”, a dezvăluit agentul.

Etichete: real madrid , neymar , florentino perez , oferte neymar

[ad_2]

Citește mai mult..