„Nu vrei să-l vinzi pe Haaland? Nu sunt de acord”. Mino Raiola a răbufnit. Ce salariu „imposibil” cere pentru norvegian



  • UCL: PSG – Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea – FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

„Da, e adevărat, m-am întâlnit cu managerul clubului și mi-a repetat că ei nu doresc să-l vândă pe Haaland în această vară. Îl respect, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu el”, a spus impresarul Mino Raiola.

Mino Raiola a cerut Borussiei Dortmund un salariu imposibil de plătit pentru Haaland

În aceste condiții, impresarul Mino Raiola le-a cerut celor de la Dortmund să-i mărească salariul norvegianului la o sumă astronomică. Celebrul impresar a cerut pentru clientul său nu mai puțin de 1,15 milioane de euro pe săptămână, potrivit presei britanice.

Asta ar însemna aproape 60 de milioane de euro pe an, ceea ce l-ar face de departe fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume, peste Messi.

Și pentru Raiola există interes ca transferul să se facă, pentru că impresarul se va alege cu 20 de milioane de euro. Aceeași sumă o va primi și tatăl lui Erling Haaland.

Haaland, mașina de goluri a Europei

Haaland este unul dintre cei mai prolifici jucători ai momentului.  În acest sezon, jucătorul de 20 de ani are 33 de goluri și 10 pase decisive în 34 de meciuri oficiale jucate pentru Dortmund. Norvegianul e la egalitate cu Mbappe și e depășit doar de Lewandowski.

Real Madrid, Barcelona, PSG sau Manchester City sunt echipele intersate de transferul lui Haaland. De altfel, există puține cluburi în lume care și-ar putea permite acum un asemenea transfer.

Haaland a fost transferat de la Salzburg la Borussia Dortmund în ianuarie 2020 pentru doar 20 de milioane de euro. Atacantul de 20 de ani are o clauză de 75 de milioane de euro, care intră însă în vigoare în iulie 2022. Până atunci, cine vrea să îl cumpere trebuie să achite suma cerută de Dortmund, 180 de milioane de euro.

  • 110 milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Haaland, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: borussia dortmund , mino raiola , erling haaland , transfer erling haaland



Citește mai mult..