Son, jignit de fanii lui Manchester United. Ce măsuri vrea să adopte Tottenham

[ad_1]

  • Liga 1: Poli Iași – Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul – Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Jucătorul sud-coreean a fost pus la zid de suporterii lui United și a primit numeroase insulte rasiste pe rețelele de socializare.

Son Heung-min, jignit de suporterii lui Manchester United

Fanii ”Diavolilor” au fost deranjați de faptul că VAR a anulat reușita lui Cavani, după faultul controversat al lui McTominay asupra lui Son și l-au acuzat pe jucătorul sud-coreean de simulare.

Jucătorul lui Tottenham s-a resimțit după ce, involuntar, Scott McTominay i-a băgat degetele în ochi.

Furia suporterilor lui United a circulat și pe rețelele de socializare unde i-au adresat atacantului lui Tottenham insulte rasiste.

Nu îmi pasă dacă pierdem. Cineva să îi rupă piciorul lui Son. Aș fi cel mai fericit. Nici nu își poate ține ochii deschiși cum trebuie și se preface că McTominay l-a accidentat”, a scris unul dintre fanii lui United, citat de Daily Mail.

Sper ca piticul ăsta cu ochi mici să fie deportat în Coreea de Nord”, a fost mesajul unui alt suporter.

Mâncătorul ăsta de câini” l-a numit un alt suporter pe atacantul lui Tottenham.

Tottenham vrea să ia măsuri împotriva abuzului rasist

Oficialii lui Tottenham sunt hotărâți să nu lase lucrurile așa și se vor adresa conducerii Premier League pentru adoptarea unor măsuri.

Alt meci și alte jigniri rasiste aduse unuia dintre jucătorii noștri. Vom analiza situația alături de Premier League și vom stabili care este cea mai eficientă acțiune pe care o putem înainta. Suntem alături de tine, Sonny”, a anunțat clubul Tottenham pe rețelele de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Faultul controversat a fost comentat și de Ole Gunnar Solskjaer

La finalul partidei, tehnicianul ”Diavolilor” a vorbit și el despre golul anulat al lui Cavani și a susținut ipoteza potrivit căreia Son a simulat faultul.

Dacă a fost o eroare clară, a fost o eroare clară la care s-au mai şi uitat. A fost un gol perfect valabil. Nu ar trebui să ne lăsăm păcăliţi. Dacă fiul meu stă pe jos trei minute şi are nevoie de zece prieteni să-l ajute să se ridice, nu va primi mâncare. Nu noi am fost păcăliţi, arbitrul s-a păcălit”, a afirmat Ole Gunnar Solskjaer pentru Sky Sports.

Etichete: tottenham , manchester united , cavani , son heung-min

[ad_2]

Citește mai mult..