Florentino Perez, un nou mandat la președinția lui Real Madrid! Afaceristul a fost candidat unic

[ad_1]

  • UCL: PSG – Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea – FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Niciun alt candidat nu și-a depus cererea de înscrie până la data limită de 12 aprilie. Astfel, Florentino Perez a obținut un nou mandat de președinte al clubului Real Madrid.

Florentino Perez, reales președinte al Realului

Pentru că a fost prezentată o singură candidatură declarată de Consiliul Electoral, Domnul Florentino Perez Rodriguez este declarat președintele clubului Real Madrid și al Comisiei de Directori”, a fost anunțul oficial făcut pe site-ul clubului.

Potrivit Marca, Perez a depus candidatura prin intermediul lui Eduardo Fernandez de Blas care l-a reprezentat pe afacerist în fața Comitetului Electoral.

Florentino Perez a fost proclamat ultima oară preşedinte pe 19 iunie 2017, când a fost candidat unic şi a fost reales pentru al cincilea său mandat, al treilea consecutiv, în fruntea lui Real Madrid.

Acesta va fi al șaselea mandat al său ca președinte la Real Madrid. După o primă perioadă la șefia Realului, între 2000 și 2006, încă din 2009, Perez s-a aflat în permanență la conducerea clubului madrilen.

Antreprenorul se află în fruntea Realului de 18 ani.

Enrique Riquelme susține că Florentino Perez l-a împiedicat să candideze

Riquelme și-a exprimat de multe ori dorința de a-și depune candidatura la președinția Realului, însă susține că Florentino Perez a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a rămâne în această funcție.

Florentino Perez a convocat alegeri la mijlocul sezonului. Cine nu ar fi surprins? Mai ales într-un an ca acesta, cu o pandemie și în mijlocul unei campanii de vaccinare. M-aș fi așteptat la multe lucruri, dar niciodată la asta.

Am cerut prin email Consiliului Electoral toate actele necesare pentru a-mi prezenta candidatura, dar încă nu mi-au răspuns”, a declarat recent Enrique Riquelme.

 

Etichete: real madrid , la liga , florentino perez

[ad_2]

Citește mai mult..