Live Video&Text | Cupa României, semifinale

[ad_1]

13.04.2021, 19:00

  • UCL: PSG – Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea – FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Astra Giurgiu și Dinamo București se duelează ACUM prima manșă a semifinalelor Cupei României. Partida poate fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe siteul digisport.ro.

Astra Giurgiu – Dinamo, LIVE VIDEO ora 19:00, la Digi Sport 1. Probleme de lot în fiecare dintre echipe

Eugen Neagoe nu îl va putea folosi pe titularul Mihai Răduț. Mijlocașul se confruntă cu niște probleme musculare și va lipsi din partida cu Dinamo din semifinala Cupei României.

De cealaltă parte, din lotul dinamoviștilor, care riscă să piardă baza de la Săftica, în cazul în care nu vor plăti 35.000 de euro către ANAF, vor lipsi portarul Mihai Eșanu, accidentat după EURO U21, dar și Ehmann, după ce a primit cartonașul roșu în partida cu Academica Clinceni.

În formația alb-roșie, vor reveni însă Paul Anton, Alexandru Răuță, Florin Bejan și Steliano Filip, refăcut după o accidentare.

Astra Giurgiu – Dinamo, LIVE VIDEO ora 19:00, la Digi Sport 1. Echipe probabile

  • Astra Giurgiu: Lazar – Raspopovic, Sousa, Jovanovic, Lamanje – Canadjija, Boe-Kane, Merloi – Stahl, Krpic, Balaure
    Antrenor: Eugen Neagoe
  • Dinamo: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, Grigore – Răuță, Gol, Anton – Nepomuceno, Blejdea, Fabbrini
    Antrenor: Gigi Mulțescu

Astra Giurgiu – Dinamo, LIVE VIDEO ora 19:00, la Digi Sport 1. Parcursul celor două echipe în lupta pentru Cupă

Dinamo a avut de înfruntat adversare puternice până acum pe parcursul competiției. ”Câinii roșii” au reușit să treacă peste formații precum FC Viitorul, scor 3-0, FCSB, pe care au învins-o cu scorul de 1-0, și Dunărea Călărași.

De cealaltă parte, în etapele anterioare, giurgiuvenii au învins-o pe Ripensia Timișoara (5-1), pe Poli Timișoara (2-1) și pe Petrolul Ploiești (3-0).

În cealaltă semifinală se vor duela, miercuri, de la 19:00, Universitatea Craiova și Viitorul Târgu Jiu, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

[ad_2]

Citește mai mult..