” Mulțescu nu putea să inventeze jucători din amatori!” Ce spune despre numirea lui Dusan Uhrin

[ad_1]

  • UCL: Liverpool – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Fostul conducător și antrenor al grupării din Ștefan cel Mare a fost impresionat de devotamentul lui Mulțescu și i-a criticat pe jucători.  

”Pe mine mă înfioară când văd cum arată Gigi… Câtă suferință, rar am văzut o față de om așa de chinuită… mai bine că a renunțat pentru că situația este extrem de grea, de complicată și putea să-i provoace, Doamne ferește, un rău iremediabil din punct de vedere al sănătății pentru că el este sufletist, se implică sută la sută în muncă și iubește sincer pe Dinamo, a dovedit-o de atâtea ori.

La finalul carierei a avut ghinionul să se confrunte cu o echipă cu asemenea doar purtători de ghete de fotbal aduși dubios la Dinamo de tot felul de neaveniți în ultimii doi ani. Nu putea să inventeze jucători din amatori într-o lună de zile”, a fost părerea lui Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Cornel Dinu: ”Nu știu câtă autoritate poate impune Uhrin”

”Procurorul” susține că antrenorul ceh a fost o variantă luată în calcul după plecarea lui Jerry Gane.

”Părerea mea este că trebuie un om cu autoritate, eu am niște rezerve relativ la Uhrin… Sigur că el este un tip serios, cu multă cultură fotbalistică și experiență, dar nu știu câtă charismă are, câtă autoritate poate impune…

Pentru că degeaba pui un profesionist indubitabil ca Uhrin dacă nu are și exercițiul biciului, metaforic vorbind, pentru niște jucători care nu mai sunt implicați sută la sută la echipă și au gândul la plecare.

Știam de varianta Uhrin înainte de soluția Mulțescu, dar cehul avea un litigiu cu Gaz Metan Mediaș, avea de recuperat niște bani de acolo, acum a rezolvat problema dacă a venit așa repede la București”, a mai spus Cornel Dinu.

Etichete: dusan uhrin jr , gigi multescu , cornel dinu , cornel dinu dinamo

[ad_2]

Citește mai mult..