Scene halucinante la Timișoara. Doar mascații au putut opri o bătaie în trafic, în centrul orașului

[ad_1]

O șicanare în trafic în centrul orașului Timișoara s-a lăsat cu o bătaie generalizată între pasagerii din trei mașini. Jandarmii și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale au intervenit că să oprească ‘războiul’.  


In articol:


Bătaie în toată regulă într-o intersecție din Timișoara, după ce mai mulți indivizi aflați în 3 mașini s-au șicanat în trafic, transmite Opinia Timisoarei. A fost nevoie de intervenția luptătorilor de la trupele speciale pentru a opri încăierarea.

Bătaia a avut loc într-o intersecție circulată în jurul orei 23.30. Aproximativ 10 indivizi au coborât din trei mașini și s-au luat la bătaie. 

Citeste si: Vești incredibil de bune: Încă 144 de cabinete noi pentru vaccinarea cu serul Pfizer

„Scene armate” pe trecerea de pietoni

După ce pietonii au sunat la 112, jandarmii și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale au intervenit ca să oprească ‘războiul’ din stradă.

Potrivit sursei citate, agresorii au fost puși pe burtă și aliniați chiar pe trecerea de pietoni.
Mai multe ambulanțe au venit la locul incidentului și au preluat răniții pentru îngrijiri.

Citeste si: Criză de medici în plină pandemie COVID-19. Ce au transmis autoritățile

O parte dintre agresori au fost luați pe sus și duși la Secția 1 Poliție Timișoara pentru audieri.

Bătăușii din trafic sunt cercetați pentru tulburarea liniștii publice și se vor face verificări de ce nu respectau carantina de noapte.

O parte dintre agresori au fost luați pe sus și duși la Secția 1 Poliție pentru audieri.[Sursa foto: Captura YouTube]

Ce trebuie să faci când te oprește poliția în timpul pandemiei

Chiar dacă România nu se mai află în stare de urgență, prelungirea stării de alertă pe teritoriul țării noastre impune anumite obligații ferme pentru toți cetățenii.

Toți cetățenii sunt obligați să le cunoască și să le respecte, iar organele de control pot apela la instrumentele legale pentru a se asigura de

respectarea legii.

După cele mai noi restricții adoptate la sfârșitul lunii martie, este interzisă circulația după ora 22 (în timpul săptămânii), respectiv ora 20.00 în weekend, fără un motiv întemeiat.  Dacă ești de poliție după această oră, trebuie să prezinți o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință de la angajator.

[ad_2]

Citește mai mult..