Sergio Ramos a fost testat pozitiv la COVID-19! Anunțul făcut de Real Madrid

[ad_1]

  • UCL: PSG – Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea – FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Anunțul a fost făcut de clubul din Capitala Spaniei, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial: ”Real Madrid informează că jucătorul Sergio Ramos a fost testat pozitiv la testul COVID-19 pe care l-a făcut”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sergio Ramos, depistat cu COVID-19

Îmbolnăvirea lui Sergio Ramos nu afectează, totuși, cu nimic, echipa lui Zinedine Zidane, fundașul central fiind accidentat, după meciurile jucate la naționala Spaniei, unde ajunsese nerecuperat complet după o altă problemă medicală, la genunchiul stâng, din cauza căreia s-a și operat în februarie.

Din lotul lui Real Madrid, și Raphael Varane este infectat cu COVID-19, testul pozitiv fiind confirmat săptămâna trecută, înaintea paritdei cu Liverpool, prima manșă a sfertului de Champions League, câștigat de ”blancos” cu 2-1.

Fără cei doi stoperi, piese de bază în mod normal în angrenajul lui Zinedine Zidane, Real Madrid va disputa returul ”dublei” cu Liverpool miercuri, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: real madrid , sergio ramos , sergio ramos covid-19î

[ad_2]

Citește mai mult..