„Candidat la cea mai jenantă conferință!”. Cum a reacționat jucătorul care n-a primit nicio întrebare

[ad_1]

  • UCL: Liverpool – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Hurkacz a trecut în primul tur de italianul Thomas Fabbiano (171 ATP), venit din calificări, scor 6-3, 3-6, 6-3, iar după meci a fost chemat la conferința de presă, unde jurnaliștii au fost așteptați să îi adreseze întrebări polonezului.

Hubert Hurkacz n-a primit nicio întrebare la conferința de presă

Unul dintre organizatorii turneului le-a transmis jurnaliștilor că așteaptă întrebări atât în engleză, cât și în poloneză, doar că nu a venit niciuna.

„Salutare! Vom începe conferința de presă a lui Hubert Hurkacz. Câteva întrebări în engleză, iar apoi vom trece la poloneză. Cine vrea să înceapă? Ridicați mâna, vă rog. Vreo întrebare în engleză? Nu. Ok, trecem la poloneză. Vreo întrebare?”, a spus unul dintre organizatorii turneului.

Hurkacz a zâmbit și s-a arătat și el mirat de lipsa întrebărilor: „Nicio întrebare, frumos. Frumoasă conferință de presă! Mulțumesc! A fost rapid”, a fost reacția jucătorului.

„Ai fost solicitat la conferința de presă, Hubert”, a justificat organizatorul chemarea numărului 16 mondial la conferința de presă.

„Nu au existat întrebări pentru Hubert Hurkacz, astfel că devine candidat pentru cea mai jenantă conferință de presă realizată vreodată”, a scris Sky Sports, pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hurkacz a fost eliminat, astăzi, în turul secund la Monte Carlo, după ce a pierdut contra britanicului Daniel Evans (33 ATP), scor 4-6, 1-6.

Născut la Wroclaw și devenit jucător profesionist în 2015, Hurkacz se află la cea mai bună clasare din carieră, locul 16 ATP. Polonezul are în palmares trei titluri în palmares: unul în 2019, la Winstom-Salem, și două în 2021, la Delray Beach și ATP Masters 1000 Miami.

Etichete: tenis , atp , monte carlo , conferinta de presa , hubert hurkacz

[ad_2]

Citește mai mult..