Ce a spus Cristi Pustai, după ce Dunărea a ajuns la nouă goluri încasate în două meciuri



  • UCL: Liverpool – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Călărășenii au ajuns la nouă goluri încasate în două meciuri, după ce în etapa trecută au pierdut cu 4-1 meciul cu Rapid.

Cristi Pustai: ”Dunărea nu a cedat”

„Azi am început meciul de la 2-0, la două faze fixe. Astăzi am pierdut indiscutabil un meci important, dar mai sunt jocuri. Golaverajul nu prea mai contează, oricum este stricat al nostru. Ne interesaeză punctele. Asta este, trebuie să trecem repede. Am încercat tot felul de variante de fundași centrali.

Am ajuns aici, e bucuria că am ajuns aici. E meritul jucătorilor, asta le-am zis și în vestiar. E o situație foarte grea. Trebuie să avem bucuria de a juca în acest play-off. Am pierdut două jocuri consecutive, ca să promovezi direct, probabil trebuie să ai mai multe victorii decât meciuri pierdute. Mergem la Miercurea Ciuc, o echipă care a făcut un singur punct din jocurile disputat, să vedem cese întâmplă la Timișoara”, a spus Pustai.

Chiar și după două înfrângeri usturătoare, Pustai nu renunță la gândul promovării în Liga 1. Dunărea a rămas pe locul patru, care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Liga 1: ”Dunărea încă nu a cedat, suntem pe o poziție care ne duce la baraj. Am pierdut două jocuri la rând, la Rapid poate că am avut o primă repriză bună. Nu am decât să-l felicit pe Pelici, au jucat foarte bine astăzi.

Nu știu dacă va fi o luptă în șase pentru promovarea directă, dar sigur va fi un play-off care va ține suspansul până în ultima etapă”, a mai precizat tehnicianul.

Dunărea poate fi depășită de Poli Timișoara, dacă bănățenii vor câștiga meciul cu Rapid, programat mâine, de la ora 16:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

VIDEO cu rezumatul partidei Dunărea Călărași – CS Mioveni 1-5

Etichete: cristi pustai , dunarea calarasi , dunarea calarasi cs mioveni



Citește mai mult..