„Cîțu, mizerabil până la capăt”



Ștefan Voinea, consilierul ministrului revocat al Sănătății, care a declanșat un scandal soldat cu un dosar la parchet pentru accesarea datelor din Registrul Electronic Național de Vaccinări, l-a atacat pe premierul Florin Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu.

„Cîțu, mizerabil până la capăt”, a scris miercuri Ștefan Voinea pe Facebook, după anunțul revocării din funcție a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent, Corpul de control al Prim-ministrului a sesizat Ministerul Public in rem privind accesul în Registrul Electronic Național de Vaccinări. Decizia vine după finalizarea controlului la Ministerul Sănătății, în urma scandalului privind accesarea datelor despre vaccinare de către consilierul onorific al ministrului, Ștefan Voinea.

Ministerul Sănătății a transmis, în replică, un comunicat în care susține că Ștefan Voinea, consilier onorific al ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, avea dreptul să acceseze Registrul Electronic Național de Vaccinări.

De altfel, și Vlad Voiculescu a afrimat că Ștefan Voinea avea dreptul să acceseze datele respective.

„Evident că i-am dat voie. A fost una dintre atribuțiile sale. Evident că de asta se ocupa. Avea dreptul legal să acceseze datele. Nu vorbim despre date secrete. Nu sunt date clasificate. Ministerul Sănătății a făcut solicitare la INSP. Lucrurile sunt cât se pote de clare. Accesul este al ministerului Sănătății, nu al unei persoane sau alta”, a declarat ministrul Sănătății.

Editor : B.P.



Citește mai mult..