Dusan Uhrin și-a ales staff-ul și a făcut primele declarații după revenirea la Dinamo. Ce se întâmplă cu Mulțescu

[ad_1]

  • UCL: Liverpool – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Dusan Uhrin și-a ales staff-ul și a făcut primele declarații după revenirea la Dinamo

Antrenorul ceh a confirmat că a semnat cu Dinamo în această seară, iar suporterii-acționari din DDB au precizat că Uhrin a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor.

„Am semnat așa cum ați scris, e adevărat! Am revenit pentru suporterii incredibili ai lui Dinamo. Ei m-au convins! Am venit să salvăm Dinamo și sunt convins că vom reuși”, a spus Uhrin, pentru Prosport.

Uhrin, care se va afla la al doilea mandat la Dinamo, va veni cu staff-ul său tehnic la București. Printre colaboratorii săi se vor numără preparatorul fizic Denis Kavan și antrenorul de portari Dragoș Picu.

„Dușan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această seară. Dușan a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1. (2021 – 2022)

 

Mister este la București și va prelua echipa în cursul zilei de mâine. Cunoaște situația, a văzut meciurile echipei, știe problemele. “Dinamo e un club cu istorie și cu suporteri extraordinari. Fără suporteri, Dinamo nu mai exista!”, a anunțat Peluza „Cătălin Hîldan”.

Uhrin a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada august 2019 – martie 2020, iar din luna septembrie a anului trecut este liber de contract, după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.

  • 26 de meciuri a strâns Uhrin la Dinamo în precedentul mandat, înregistrând 12 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri

Din informațiile digisport.ro, pe lângă Uhrin, suporterii-acționari din DDB, cei care conduc, de fapt, clubul, au mai discutat cu Florin Bratu și Liviu Ciobotariu.

Gigi Mulțescu ar putea rămâne la Dinamo

De asemenea, suporterii acționari au precizat că Gigi Mulțescu poate rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, dacă își va dori acest lucru: 

 

„Îi mulțumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulțescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriașă!

 

Mulțescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, cât timp dorește, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experiența profesionistului desăvârșit care este Gheorghe Mulțescu! Șansele la Cupă sunt intacte! Dinamo se bate acum cu alt suflu și pentru rămânerea în Liga 1. Sunt meciuri cât o finală, toate!”, au mai scris dinamoviștii.

 

Gheorghe Mulțescu (69 de ani) a revenit ca antrenor la Dinamo la data de 16 martie 2021, când l-a înlocuit pe Jerry Gane. Antrenorul a pierdut toate cele patru meciuri – trei în Liga 1 și unul în Cupa României.

VIDEO Rezumatul meciului Astra – Dinamo 1-0

Etichete: liga 1 , dinamo , gigi multescu , dusan uhrin , ddb

[ad_2]

Citește mai mult..