Firme care făceau curăţenie în spitale, vizate într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Poliţiştii fac 19 percheziţiiPoliţiştii fac miercuri dimineaţă 19 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi într-un dosar care vizează fapte de spălare de bani şi evaziune fiscală.

Poliţia Capitalei a informat că în acest dosar sunt vizaţi reprezentanţi ai unor societăţi comerciale care prestau, printre altele, şi servicii de curăţenie în diverse unităţi sanitare. Poliţiştii pun în aplicare şi şase mandate de aducere.

Potrivit probelor de la dosar, în perioada 2012- 2014, reprezentanţii a patru societăţi comerciale s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor evidenţiind contabil şi declarând cheltuieli fictive.  Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 4,2 milioane de lei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, mai menţionează informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Editor : G.M.Citește mai mult..