Incendiu puternic într-un bloc din Giurgiu: mai multe persoane au fost evacuate

[ad_1]

Un incendiu devastator a avut loc într-un bloc de locuințe în această seară, în orașul Giurgiu. Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea incendiului dintr-un bloc cu 4 etaje.


In articol:


Autoritățile au transmis că 25 de persoane au fost evacuate din bloc, incendiul manifestându-se destul de puternic, mai ales pe acoperișul acestuia. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Incendiu devastator la un bloc de locuințe din Giurgiu


”Incendiu la acoperişul unui bloc cu 4 etaje situat pe b-dul Mihai Viteazu. La faţa locului intervin pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi o ambulanţă SMURD. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, cealaltă este în construcţie”, a anunțat, miercuri seară, ISU Giurgiu.

Citeste si: Carantină prelungită cu încă 7 zile pentru o altă comună din Ilfov. De ce s-a luat această măsură?

Aceeași sursă susține că incendiul a izbucnit de la acoperișul blocului, iar flăcările sunt întreţinute de vântul care bate cu putere.

Astfel, pompierii și jandarmii au evacuat din blocul în care s-a produs incendiul, 25 de persoane.

”O femeie care locuieşte la parterul blocului, în vârstă de 71 de ani, a fost evaluată de echipajul SMURD şi este supravegheată în
ambulanţă până în momentul în care locatarii vor putea reveni în apartamente”,
au mai adăugat reprezentanții ISU Giurgiu.

Citeste si: Au sosit primele 60.000 de doze de vaccin anti-COVID Johnson&Johnson. Serul se află în plin scandal legat de efectele adverse pe care le are

 

[ad_2]

Citește mai mult..