”Mă simt mai bine, nu am dureri”. Simona Halep se reface după accidentarea suferită la umăr



  • UCL: Liverpool – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Numărul trei mondial spune că se reface după accidentarea suferită la umăr și speră că va avea o performanță bună la Roland Garros.

Simona Halep se reface după accidentarea suferită la umăr

Simona Halep, a treia poziționată în clasamentul WTA, a vorbit despre problemele medicale prin care a trecut în ultima perioadă.

Dubla campioană de Grand Slam a mărturisit că a fost îngrijorată de durerile la umăr ce au determinat-o să se retragă de la Fed Cup și de la Miami.

De la zi de zi apar probleme, m-am speriat puțin din cauza umărului pentru că nu am mai avut probleme. Darren m-a ajutat mult. Mă încurajează când sunt panicată sau stresată. Am încredere. E foarte încântat că vine în România.

Mă simt mai bine. Luni a fost prima zi în care am jucat o oră, nu am forțat foarte mult. Nu am dureri. După 3-4 zile se vede dacă totul e mai bine. Sunt antrenamente bune, în care voi progresa. Sunt câteva luni de când nu am jucat pe zgură”, a declarat Simona Halep, citată de AS.

Simona Halep profită de amânarea turneului de la Roland Garros

Halep susține că amânarea turneului de Grand Slam este în avantajul ei, pentru că va avea o săptămână în plus pentru antrenamentele pe zgură: ”Nu vreau să fiu subiectivă, să privesc doar din punctul meu de vedere, dar mie îmi place că s-a amânat Roland Garros-ul.

Am o săptămână în plus de pregătire pe zgură şi aş putea să progresez şi mai mult”.

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Fed Cup

Simona Halep ar fi trebuit să joace primele meciuri oficiale din aprilie la FED Cup, pe 16 și 17, împotriva Italiei, în barajul de menținere în Grupa Mondială.

Sportiva a fost însă nevoită să se retragă, așa cum a făcut-o și de la Miami, din cauza accidentării la umăr, după care s-a recuperat în ultimele două săptămâni.

După retragerile de la Miami și FED Cup, pentru Simona Halep urmează participarea la turneul de la Stuttgart, pe zgură, programat în perioada 19 – 25 aprilie, care va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport.

 

Etichete: accidentare , simona halep , roland garros



Citește mai mult..