”VAR-ul ar fi soluția pentru toată lumea”. Ce a spus Petrea înaintea partidei dintre FCSB și CFR Cluj pentru Supercupă

[ad_1]

  • UCL: Liverpool – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Anton Petrea, antrenorul FCSB-ului, este de părere că va fi un meci greu, în care ambele echipe vor lupta până la capăt.

Pentru FCSB, principalul obiectiv rămâne campionatul

Anton Petrea a prefațat partida cu CFR Cluj din Supercupa României. Tehnicianul FCSB-ului spune că orgoliile sunt mari între cele două echipe, iar fiecare dintre ele va da tot ce are mai bun pe teren pentru a câștiga trofeul: ”Orice antrenor, orice jucător își dorește trofee și implicit și Supercupa României. Pentru noi este un obiectiv. Încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului, care, cu siguranță, va veni ambiționată”.

Cu toate astea, tehnicianul ”roș-albaștrilor spune că principalul obiectiv rămâne totuși campionatul: ”Cred că va fi un meci disputat sub alte auspicii, ținând cont că se va decerna un trofeu  în urma rezultatului final. Ambițiile și orgoliile sunt la fel de mari. (…) Principalul obiectiv rămâne campionatul”.

Petrea a vorbit și despre absențele din lotul FCSB-ului. Antrenorul nu se va putea baza pe Andrei Miron și pe Darius Olaru, astfel că va fi nevoit să improvizeze.

Din păcate, nu ne vom putea baza pe serviciile lui Miron și Olaru, în următoarele două sau trei săptămâni. Sperăm la o revenire a lor mai rapidă. Sper ca cei ce îi voi înlocui să o facă cât mai bine și exprimarea echipei să nu aibă de suferit și, cu atât mai mult, rezultatele”, a mai spus tehnicianul FCSB-ului înaintea partidei.

Care este soluția la problemele de arbitraj în viziunea lui Petrea

Anton Petrea a abordat și problema arbitrajului, subiectul care a cuprins în ultima perioadă întreg fotbalul românesc.

Acesta este de părere că singura rezolvare a disputelor pe tema arbitrajului ar fi implementarea sistemului VAR în Liga 1: ”Se discută foarte mult pe tema arbitrajelor. Nu îmi place să vorbesc despre asta. Trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut pe teren, să lăsăm arbitrajul la o parte.

Cine este în măsură să discute despre asta să o facă. VAR-ul ar fi o soluție pentru toată lumea”.

Etichete: cfr cluj , supercupa , fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..