Constantin Budescu, în tricoul FCSB-ului! Suporterii îl cer înapoi: „Cel mai bine îți stă în roșu și albastru”

[ad_1]

  • Liga 2: ASU Poli Timișoara – Rapid, joi, 16:30, Digi Sport 1

  • Supercupa României: CFR Cluj – FCSB, joi, 19:00, Digi Sport 1

Fostul jucător al Astrei a ales să plece în februarie la Damac FC, pentru a se lupta la retrogradare în Arabia Saudită, deși a recunoscut că a fost în discuții cu Gigi Becali pentru a reveni la FCSB. Budescu este sub contract cu formația din Golf până în 2022, însă se pare că visează la întoarcere în Liga 1. Internaționalul român a făcut furori în rândul suporterilor roș-albaștri cu o fotografie în tricoul liderului campionatului.

Constantin Budescu, în tricoul FCSB-ului! „Te așteptăm înapoi”https://www.digisport.ro/”Cel mai bine îți stă în roșu și albastru”

Te așteptăm înapoi„, „Hai acasă, Budi„, „Cel mai bine îți stă în roșu și albastru” sau „Ești un fenomen” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor FCSB-ului. „Bizonul” Harlem Gnohere, fost coleg cu Budescu la gruparea roș-albastră, a apreciat la rândul său postarea mijlocașului de pe contul său de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gigi Becali nu renunță la repatrierea lui Constantin Budescu. „M-a sunat înainte să plece în Arabia. I-am spus: ‘Bă, Costică, du-te acolo până la vară, ia-le banii și după vii la noi’. Eu am nevoie de el mai mult pentru cupele europene„, a declarat patronul FCSB-ului după plecarea lui Budescu la Damac FC.

Echipa lui Budescu a câştigat 10 puncte în ultimele etape, iar veştile despre el sunt încurajatoare. Mijlocașul participă din plin la rezultatele lui Damac FC şi, foarte îmbucurător pentru fotbalul românesc, a slăbit şi arată cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme. Budescu este pe lista lărgită a selecţionerului Mirel Rădoi pentru Olimpiada de la Tokyo, competiţie amânată anul trecut, din cauza COVID-19, pentru această vară.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt
  • 37 de meciuri, 13 goluri și 12 assist-uri a reușit Budescu pentru FCSB
  • 7 jocuri și o pasă decisivă a adunat mijlocașul la Damac FC

Etichete: constantin budescu , constantin budescu (fcsb , damac fc , budescu gigi becali , budescu tricou fcsb



[ad_2]

Citește mai mult..