FCSB nu-l sperie pe Marius Croitoru. „Vom ataca!” Ce mesaj are pentru contestatari

[ad_1]

  • Liga 2: ASU Poli Timișoara – Rapid, joi, 16:30, Digi Sport 1

  • Supercupa României: CFR Cluj – FCSB, joi, 19:00, Digi Sport 1

  • FCSB – FC Botoșani e dumincă, ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro.

„Nu avem cum să ne comparăm cu celelalte echipe din play-off pentru că toate s-au întărit şi noi am pierdut 5 titulari. M-a consumat mult acest sezon regular. Acum când am putea intra pe teren nu putem pentru că terenul arată ca după război.

Două luni şi jumătate FC Botoşani s-a antrenat numai în balon, din balon am ajuns în play-off. De aceea spun că băieţii sunt de admirat.

Eu personal le-am mulţumit, sunt mândru de ei, le mulţumesc zi de zi pentru că merită, au făcut sacrificii imense. Nu pot să îmi dau seama cum jucători de calibrul lor se pot antrena în balon în curtea şcolii, pe un teren de 20 pe 40 de metri şi să te baţi de la egal la egal cu celelalte echipe din play-off”, a declarat Croitoru.

Marius Croitoru: „Vom ataca în meciul cu FCSB, pentru că altceva nu avem ce face, dacă vrei să învingi, asta trebuie să faci”

Referitor la partida cu FCSB, din prima etapă a play-off-ului, el a spus că şi-ar dori din tot sufletul să se repete rezultatul de 2-2 obţinut în sezonul trecut.

„Şi anul trecut am început cu FCSB, dar nu erau în poziţia de acum. Dar ca prim meci în play-off tot cu ei am jucat şi am făcut-o destul de bine. Mi-aş dori din tot sufletul să se repete rezultatul de anul trecut când a fost 2-2, dar nici ei nu mai sunt ce au fost anul trecut şi nici noi, din păcate, pentru că de la acel meci s-au pierdut anumiţi jucători şi erau cei mai buni pe poziţiile lor.

Vom ataca în meciul cu FCSB, pentru că altceva nu avem ce face, dacă vrei să învingi, asta trebuie să faci. Vom vedea, sincer, scopul nostru nu este să intrăm în play-off şi să ne apărăm, scopul nostru este să intrăm în play-off şi să jucăm fotbal. Ăsta este singurul obiectiv al nostru. Dar, indiferent de rezultat se vor găsi unul sau doi care să vorbească”, a afirmat Croitoru.

„Locul 4 este realizabil”

Marius Croitoru s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei în perioada scursă de la începutul mandatului său la FC Botoşani.

„Cred că pentru primul an am reuşit o performanţă mare pentru clubul nostru. Acum din nou am făcut un prim pas de calificare în play-off, rămâne să vedem ce putem obţine.

Play-off-ul este împărţit în două şi din punct de vedere valoric şi al punctelor, pentru că primele trei sunt apropiate şi sunt îndreptăţite să lupte pentru titlu, iar următoarele trei pentru acel loc 4. Locul 4 este cel mai aproape şi este realizabil, suntem aproape de locul patru, este un loc pe care îl putem obţine”, a mai spus tehnicianul.

Partida FCSB – FC Botoşani, din cadrul primei etape a play-off-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, la Giurgiu.

Agerpres

Etichete: marius croitoru

[ad_2]

Citește mai mult..