„Iohannis, artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi!”

[ad_1]

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis și pe liderii coaliției de guvernare, cerându-le să oprească ultimatumurile și să facă ceva „pentru țară”. Mesajul acestuia pe Facebook a venit la câteva ore după ce PSD a transmis într-un comunicat de presă ca președintele „Klaus Iohannis să iasă din letargie și să rezolve criza politică majoră din Guvernul Său”.

„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre!”, scris Ciolacu, joi, pe pagina de Facebook.

„Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?! Dar ultimatumuri pentru a crește testarea și numărul de paturi la ATI când dați?? Chiar nu vă e rușine?!”, a completat liderul PSD.

El mai spune că „azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Ați depășit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceți decât să vă împărțiți funcții și bani.”

„România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă!”, se mai arată în mesajul președintelui PSD.

Editor : G.C.

[ad_2]

Citește mai mult..