Live Video&Text | Supercupa României | CFR Cluj



  • Liga 2: ASU Poli Timișoara – Rapid, joi, 16:30, Digi Sport 1

  • Supercupa României: CFR Cluj – FCSB, joi, 19:00, Digi Sport 1

CFR Cluj și FCSB au mers umăr la umăr în play-off. Înaintea bătăliilor decisive pentru stabilirea campioanei din sezonul 2020/2021, cele două formații se luptă pentru primul trofeu al sezonului, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Supercupa României | CFR Cluj – FCSB 0-0 LIVE VIDEO pe Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit AICI de abonații RCS&RDS

Min. 5: Ocazie CFR. Costache prelungește cu capul până la puștiul Gîdea, care șutează din afar acareului, dar Andrei Vlad are o paradă frumoasă și scoate de sub transversală.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Ben Youssef, Burcă, Camora – Soares, Hoban, Gîdea – Deac, Debeljuh, Costache
FCSB: Vlad – Ovidiu Popescu, Nedelcu, Haruț, Panțâru – Moruțan, Oaidă, Simion – Vînă, Tănase, Octavian Popescu
Arbitri: Radu Petrescu, Mircea Grigoriu și Mihai Marica

Supercupa României | CFR Cluj – FCSB | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Confruntări directe și statistici

După patru înfrângeri consecutive în meciurile directe, FCSB și-a luat revanșa cu vârf și îndesat în runda cu numărul 28 din sezonul regulat. Roș-albaștrii au făcut un meci perfect pe Arena Națională și s-au impus cu 3-0. Cu toate acestea, palmaresul din ultimele 20 de dueluri directe le este favorabil ardelenilor (7 victorii CFR Cluj, 10 remize și 3 succese FCSB).

FCSB a avut o serie de cinci victorii consecutive întreruptă de pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, după care au urmat două remize, cu Universitatea Craiova și Sepsi. CFR Cluj înregistrase la rândul său patru succese la rând până la eșecul în fața roș-albaștrilor, iar după reluarea campionatului, trupa din Gruia a obținut patru puncte din întâlnirile cu Dinamo și Craiova.

Supercupa României | CFR Cluj – FCSB | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Declarații

Edi Iordănescu și Mario Camora au prefațat duelul cu FCSB, ce va fi transmis în direct la Digi Sport 1, în cadrul unei conferințe de presă: „Poate fi un trofeu de moral, e un joc extrem de important, toţi trebuie să avem ambiţia de a mai aduce un trofeu pentru club, fani. Trebuie să fim conectaţi, responsabili, avem un adversar valoros.

FCSB este favorită, dar am încredere mare în grupul nostru. Datoria mea este să pregătesc jocul mental aşa cum trebuie, vom apela şi la doza de ambiţie pentru a îndrepta rezultatul de la Bucureşti. Trebuie să vedem ce nu a funcţionat în ultima partidă cu FCSB, pentru că au fost multe lucruri care nu au funcţionat. Şi trebuie să le corectăm„.

De partea cealaltă, patronul FCSB-ului, susține că echipa sa va aborda „lejer” jocul cu CFR Cluj: ”I-am spus lui Toni Petrea că acest meci să fie unul în care să găsească formule de joc. Să caute soluții. Este un meci în care noi nu trebuie să ne obosim jucătorii. Asta i-am spus lui Toni Petrea. Să fie un fel de joc-școală”, a precizat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Supercupa României | CFR Cluj – FCSB | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

  • CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Ben Youssef, Burcă, Camora – Deac, Soares, Gâdea – Chipciu, Rondon, Costache
  • FCSB: Vlad – Haruț, Popescu, Cristea, Radunovic – Moruțan, Șut, Oaidă – Popescu, Tănase, Buziuc

Etichete: supercupa romaniei , edi iordanescu , gigi becali , cfr cluj fcsb



Citește mai mult..