Fanii au decis! Cine este echipa revelație a Ligii 1. Peste 10.000 de repondenți au răspuns cu ”da”


  • Liga 1: UTA Arad – Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Au fost patru candidate, două au ajuns chiar în play-off, dar fanii au decis cu unanimitate de voturi în favoarea uneia singure.

Academica Clinceni este echipa care și-a atras cele mai multe voturi. Gruparea din Ilfov s-a calificat în premieră și în play-off, acolo unde susține că va trage din greu pentru o clasare cât mai bună. Peste 10.000 dintre repondenți au ales echipa lui Ilie Poenaru, la care evoluează în prezent și un adevărat contigent de foști fotbaliști de la FCSB, în frunte cu Raul Rusescu și Cristi Tănase.

Cine a ieșit pe locul doi, dar și echipa care și-a atras cele mai puține sufragii

A doua echipă preferată de către cititorii digisport.ro a fost FC Argeș. Condusă de pe margine de Andrei Prepeliță, gruparea piteșteană a făcut pași mari în clasament. De la amenințarea cu retrogradarea, echipa a ajuns să lupte pentru play-off până în ultima clipă a sezonului regulat.

Podiumul a fost ocupat de Sepsi. Gruparea din Sfântu Gheorghe confirmă statutul din ultimii ani, mai ales că în acest sezon obiectivul este clar, un loc de Europa.

În fine, Chindia Târgoviște este echipa care a primit cele mai puține voturi, dar și în cazul lor se poate vorbi de un pas uriaș în campionat. Cu un pas în Liga 2 în ultima etapă a campionatului trecut, salvată, la fel ca Dinamo, de decizia FRF de a mări la 16 numărul echipelor din Liga 1, gruparea din Dâmbovița a ajuns să fie extrem de aproape de play-off. A ratat calificarea la ultimul meci, chiar în fața celor de la FC Argeș.

Etichete: program play-off liga 1 , meciuri play-out liga 1 , sondaj digisport , meciuri play-off liga 1 , echipa revelatie a ligii 1



Citește mai mult..