”Fiecare meci este ‘de șase puncte’!”



  • Liga 1: UTA Arad – Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Uhrin va debuta în noul ”mandat” la Dinamo la Giurgiu, cu Astra, și are nevoie de o victorie ”de șase puncte” pentru a-i scoate pe ”câini” din zona retrogradabilă.

Florin Bratu: ”Fiecare meci este ‘de șase puncte’”

„Vor fi nouă meciuri extrem de dificile pentru Dinamo, pentru că are nevoie de puncte, Dinamo nu a mai înscris de cinci meciuri, dacă nu mă înșel. Am spus-o și zilele trecute, Dinamo, ca să fie sigură de salvare, au nevoie de cam cinci victorii.

Și aici cred eu că sunt puține probleme. Odată cu schimbare antrenorului, vreau să văd că se rezolvă. Mă gândesc că nici Dusan Uhrin nu are o baghetă magică. Se poate crea șocul acela de care spune toată lumea. Trebuie să legi minim două victorii ca apoi să construiești ceva. Fiecare meci este de șase puncte! Între Dinamo sau primul loc sunt șase sau șapte puncte”, a spus Florin Bratu, la Liga DigiSport.

Dusan Uhrin, după revenirea la Dinamo: „Dacă nu erau suporterii, nu veneam”

Antrenorul ceh, care a mai pregătit Dinamo în perioada august 2019 – martie 2020, a explicat de ce a ales să revină la formația din „Ștefan cel Mare” într-o perioadă atât de complicată și care au fost persoanele care l-au convins.

„Sincer, aflasem despre situația în care se află Dinamo, știam că e una extrem de dificilă, suporterii din DDB m-au contactat și le-am spus că-i ajut! M-au contactat liderii DDB, Nicu (n.r. Tararache) și Elias (n.r. Bucurică).

Am avut o perioadă foarte bună prima jumătate de an pe care am petrecut-o aici, suporterii sunt fantastici și am revenit pentru ei. Crede-mă, dacă nu erau ei, nu veneam. Am vorbit cu o parte dintre ei individual, nu am avut atât de mult timp la dispoziție, sunt aici de două zile și mâine avem meci, ușor, ușor o să reușesc să vorbesc cu toți. Cel mai important este să înțeleagă că trebuie să joace și să fie mai atenți decât au făcut-o până acum, pentru că au fost multe meciuri pe care Dinamo le-a pierdut și vreau să schimbăm această situație și să urcăm în clasament”, a spus Uhrin, pentru Fanatik.

Dusan Uhrin preia Dinamo de pe locul 14 la începutul play-out-ului, cu 14 puncte. „Câinii” sunt calificați și în semifinalele Cupei României, acolo unde au pierdut manșa tur contra Astrei, scor 0-1.

Cehul a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada august 2019 – martie 2020, iar din luna septembrie a anului trecut este liber de contract, după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.

  • 26 de meciuri a strâns Uhrin la Dinamo în precedentul mandat, înregistrând 12 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri

Etichete: dinamo , florin bratu , dusan uhrin



Citește mai mult..