hoţii înarmaţi au intrat în casă peste fotbalist şi familia sa



  • Liga 1: UTA Arad – Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Chris Smalling, ameninţat de hoţii înarmaţi care i-au pătruns în locuinţă

Răufăcătorii au intrat prin efracţie în locuinţa internaţionalului englez în zorii zilei de vineri şi l-au obligat pe Smalling să deschidă un seif, în care se aflau ceasuri de valoare şi bijuterii, conform agenţiilor ANSA şi AGI.

Fundaşul Romei se afla în casă împreună cu soţia şi fiul său, precum şi cu alţi membri ai familiei sale, precizează ANSA. Soţia jucătorului a sunat la poliţie la ora 05:00 dimineaţa.

În vârstă de 31 ani, Chris Smalling este în prezent accidentat şi nu a putut evolua în meciul cu Ajax Amsterdam (1-1), disputat joi seara, în urma căruia AS Roma s-a calificat în semifinalele Europa League, în care o va înfrunta pe Manchester United, fosta echipă a jucătorului englez.

Jucătorii de fotbal, ţinta hoţilor

În toamna trecută, antrenorul lui AS Roma, Paulo Fonseca, şi un jucător de la Lazio Roma, Joaquin Correa, au fost la rândul lor victimele hoţilor, care au pătruns în locuinţele celor doi, însă în absenţa acestora.

Jucătorii de fotbal sunt deseori ţinta hoţilor, în special în timpul meciurilor. În luna martie, clubul francez Paris Saint-Germain a decis să întărească temporar securitatea caselor fotbaliştilor săi, postând agenţi în faţa fiecărei locuinţe, 24 de ore din 24, după furturi care i-au vizat pe argentinianul Angel Di Maria şi familia brazilianului Marquinhos.

Câteva luni mai devreme, în decembrie 2020, domiciliul lui Paolo Rossi, campion mondial cu selecţionata Italiei în 1982, a fost ţinta hoţilor, în timpul funeraliilor acestuia.

Etichete: as roma , chris smalling , jaf armat



Citește mai mult..