Împăcare în casa Puterea Dragostei: ”Vă iubesc mult”

[ad_1]

În ultimele două zile, în casa Puterea Dragostei au existat ape destul de tulburi. Cu toate acestea, astăzi a avut loc o mare împăcare între concurenții din show-ul matrimonial. Despre cine este vorba.


In articol:


Se pare că în urmă cu puțin timp, Radu le-a jignit pe fetele din casă, iar Andrada a simțit nevoia să se răzbune pe acesta și i-a făcut o serie de farse, după ce cei doi concurenți și-au aruncat cuvinte grele, după ce frumoasa brunetă i-a atras atenția lui Radu pentru faptul că a jignit fetele din competiție.

Răzbunare de zile mari în casa Puterea Dragostei

Andrada s-a răzbunat într-un fel inedit: pe hainele lui Radu. Gestul brunetei nu l-a scos din sărite doar pe Radu, ci și pe Cazi, iubitul concurentei. Bărbatul a fost atât de deranjat de ceea ce a făcut partenera sa, încât a plecat nervos din emisiune.

Radu, către Andrada: ”De când îți permiți tu să îmi faci praf hainele și să îmi dai cu alea în păr.”

Andrada: ”Așa vreau eu, tu cum ți-ai permis să vii aici și să vorbești urât de toate! Cine ești tu?”

Cazi: ”Mie când îmi spui să încetez, încetez! Te ascult de fiecare dată!”

Radu: ”Nu înțeleg rostul ei sincer, de ce s-a băgat ea?!”

Andrada: ”Nu înțeleg rostul tău în această casă.”

Radu: ”Eu nu înțeleg rostul tău în această casă.

Ai relație, du-te acasă, viața mea!”

Împăcare mare în casa Puterea Dragostei

Radu a reușit să se împace cu restul fetelor din casă după ce le-a jignit, însă Alexandra încă îi poartă pică și nu are de gând să îl ierte prea curând. 

Împăcare de zile mari la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra îl avertizează pe Radu și îi spune că ar trebui să îi fie frică să nu fie votat în gală de către toate fetele din casă, deoarece cu o zi în urmă acesta le-a jignit și le-a adresat înjurături.

Însă acesta s-a arătat neînfricat și a fost susținut de către fete în fața Alexandrei, ele aplaudându-l după ce acesta și-a cerut scuze sincere. După aplauzele primite de la fete, Radu le-a declarat că le ”iubește mult”. 

Alexandra, extrem de revoltată i-a spus lui Radu: ”Ieri plângeau toate că le-ai înjurat, acum te aplaudă toate.”

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..