Live Video&Text | Astra – Dinamo LIVE VIDEO, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Începe numărătoarea inversă pentru ”câini”. ECHIPELE

[ad_1]

16.04.2021, 20:25

  • Liga 1: Chindia – Hermannstadt, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

VIDEO Astra – Dinamo 1-0 | Dinamo va reveni la Giurgiu, acolo unde a mai jucat și marți, în prima manșă a semifinalei Cupei Românei.

De data aceasta, alb-roșii nu-și mai permit un pas greșit dacă vor să nu tremure serios pentru salvarea de la retrogradare. Cu un nou antrenor pe bancă, în fapt este vorba despre revenirea lui Dusan Uhrin jr, ”câinii” au ambiții mari și speră ca de data aceasta să aibă și șansă.

Cea mai mare problemă în play-out, pentru toate echipele, este că datorită noului sistem de disputare, într-o singură manșă, teama de retrogradare este una mare. Înainte de start, distanța dintre prima clasată, FC Argeș și ”lanterna” Poli Iași este de doar șapte puncte!

Dinamo se află acum pe locul 8, cu 14 puncte, după înjumătățire, cu unul mai mult față de Hermannstadt și Poli Iași, aflate pe locurile ce retrogradează direct, departajate de golaveraj.

În schimb, Astra stă mai bine. Cu 19 puncte și pe locul 3, la un punct în spatele ”liderului” FC Argeș și a celor de la Chindia, giurgiuvenii pot lua în calcul azi și varianta unei remize.

Astra – Dinamo LIVE VIDEO, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 | Echipele probabile

Astra: Lazar- D. Bruno, Graovac, Găman, Raspopovic- Balaure, Boe-Kane, Canadjija- Gheorghe, Krpic, Stahl
Antrenor: Eugen Neagoe.

Dinamo: Kongshavn- Sorescu, Albentosa, Bejan, St. Filip- Anton, Răuță, Gol- Moldoveanu, Nemec, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad)
Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Gheorghe (Suceava).

Astra – Dinamo LIVE VIDEO, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 | Cum arată acum clasamentul în play-out

[ad_2]

Citește mai mult..