„E deja a șasea, a șaptea oară!” Ce îl nemulțumește pe Edi Iordănescu

[ad_1]

  • Liga 1: Chindia – Hermannstadt, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

După ce a câștigat Supercupa, scor 4-1 (d.l.d) în fața celor de la FCSB, la Ploiești, campioana en-titre întâlnește duminică, de la 18:30, pe teren propriu, pe Academica Clinceni, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Iordănescu a susținut în conferința de presă de azi că e mulțumit de evoluția echipei sale în plan defensiv, însă prestația formației pe faza de atac îl dezamăgește. Antrenorul bucureștean a dat și un exemplu care reflectă ineficiența fotbaliștilor săi: portarii echipelor adverse devin mai mereu cei mai buni jucători ai partidelor pe care le joacă CFR. Iordănescu a făcut referire și la partida de Supercupă, când Andrei Vlad, goalkeeper-ul roș-albaștrilor, a fost desemnat MVP-ul confrunătării.

„Sunt opt jocuri, în șapte nu am primit gol. A fost problema de la București, când am primit trei goluri. Dacă e ceva ce-mi doresc mai mult decât orice, pe lângă cele trei puncte, este să fim mai eficienți în fața porții.

Echipa a produs foarte multe ocazii, dar e deja a șasea, a șaptea oară, când portarul advers e declarat omul meciului. Asta trebuie să ne pună în gardă și să ne regăsim reperele și eficiența în fața porții”, a declarat Edi Iordănescu, sâmbătă, în timpul unei conferințe de presă.

  • CFR Cluj a câștigat Supercupa României, după victoria contra lui FCSB, scor 0-0 (4-1 d.l.d.), iar campioana se pregătește acum pentru duelul cu Academica Clinceni, primul din play-off.
  • Meciul dintre CFR Cluj și Academica Clinceni este programată duminică, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Etichete: cfr cluj , edi iordanescu

[ad_2]

Citește mai mult..