Exclusiv | Ce apare în raportul de arbitraj al meciului Chindia – Hermannstadt. Acuzații grave de rasism în cazul Pițian

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Pițian nu s-a aflat în lot pentru meciul de la Buzău, însă cu toate acestea a putut intra pe stadion și a urmărit partida din tribuna oficială. Sibienii l-au acuzat pe Andrei Pițian că l-a jignit pe Romario Pires, folosind cuvântul „maimuțoi”.

Ce apare în raportul de arbitraj al meciului Chindia – Hermannstadt. Acuzații grave de rasism în cazul Pițian – Pires

Din informațiile Digi Sport, situația este mai gravă, iar în raportul de arbitraj ar apărea întreaga desfășurarea a acestui incident. S-ar părea că Pițian, aflat în tribună, l-a luat în colimator pe Romario Pires încă din startul partidei și l-a strigat „Tarzan” în repetate rânduri.

Mai mult decât atât, Pițian s-ar fi bătut și cu pumnii în piept de mai multe ori, încercând să imite gesturile unei gorile. Totul spre direcția lui Romario Pires. Arbitrul partidei, Adrian Cojocaru, nu a putut să-l elimine pe Andrei Pițian pentru că nu figura pe foaia de joc. „Cavalerii în negru” au putut doar să-l avertizeze pe Pițian, însă Comisia de Disciplină se poate sesiza după primirea raportului.

La finalul partidei Romario Pires a început să-l înjure pe Andrei Pițian după ce a auzit când i s-a strigat: „Ce faci așa, ca un maimuțoi?”. Ulterior, Pires a fost eliminat și între cele două echipe a izbucnit un conflict pe gazon.

VIDEO Scandal pe gazon după Chindia – Hermannstadt 2-0

VIDEO Rezumatul meciului Chindia – Hermannstadt 2-0

Chindia Târgoviște a început perfect play-out-ul. A câștigat cu 2-0 meciul cu Hermannstadt, care ajunge pe ultimul loc, la egalitate cu Poli Iași.

Etichete: rasism , andrei pitian , romario pires , live video chindia hermannstadt

[ad_2]

Citește mai mult..